Sztárok

Szabó Anikó: „Úgy érezzük, megtalálta a zsák a foltját”

Mikó István nagyon ritkán enged bepillantást a magánéletébe, ezért alaposan elcsodálkoztunk, amikor megtudtuk, hogy évek óta párja van. Sőt, együtt is játszanak a színpadon.
kálmán imre-operett rendezője legendák meglepetés érték miko istván szabó anikó szerelem sokadik látásra szurovecz kitti turay ida színház zsuzsi kisasszony előadás

Egy napsütéses tavaszi délutánon a Turay Ida Színház színpadán találtunk rá Mikó Istvánra és kedve-sére, Szabó Anikóra. Épp a díszletben üldögélve beszélgettek az esti Zsuzsi kisasszony előadásról, amelyben együtt játszanak. Nem szerelmeseket, no de karaktereik azért folyamatosan évődnek egymással – ahogyan a valóságban is. Sosem titkolták a kapcsolatukat, mégsem érzik úgy, hogy lépten-nyomon ezzel kellene a nyilvánosság elé állniuk, viszont ha közös munkájuk van, egész más a helyzet. Nem nehéz kitalálni, hogy a két művészt a színház hozta össze. „Sok évvel ezelőtt találkoztunk először Zalaegerszegen – meséli Mikó István. – Együtt játszottunk egy darabban, majd úgy alakult az élet, hogy amikor Sopronban voltam színházigazgató, Anikó tartósan az alkotótársam lett. A mi szerelmünk nem olyan volt, hogy egyik percről a másikra szenvedélyes lángra lobbant, hanem nagyon lassan alakult ki. Egyszer csak azt vettük észre, hogy egyre többet vagyunk együtt, és nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában. Az átmenet szinte észrevétlen volt: hirtelen azon kaptuk magunkat, hogy párkapcsolatban élünk.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video