Sztárok

„A férjem az alfahím, én az alfanőstény”

Megosztó személyisége gyakran kavar indulatokat a VIASAT3 népszerű reality műsorában. Csősz Boglárkának mindenről és mindenkiről megvan a saját véleménye. Úgy is mondhatnánk, nem tud lakatot tenni a szájára!
alfahím alfanőstény biofarm biosajtok burak talu búvárkodás csősz boglárka erdély feleségek luxuskivitelben holczhaffer csaba művészet reality műsor sport üzlet viasat 3 vízi sportok luxus törökország

Életben sokkal soványabb, mint a tévében. Ez az első, ami szembetűnő vele kapcsolatban. Amikor megjegyzem, csak nevet, nem most hallja először. „Szerintem a tévé torzít, tíz kilóval nehezebbnek látszom a műsorban. Nem tudom, mi a jó megoldás, hogy a valós alakomat lássák a nézők. Ez egy olyan szórakoztató műsor, amiben gyorsan pörögnek a történetek, az operatőröknek pedig nehéz követni minket, így fordulhat elő, hogy számunkra előnytelen szögből is filmeznek” – árulja el Bogi. Az egykori szépségkirálynőnek azonban fontos a külső, végtére is a megjelenése tette híressé, így kapott modellmunkákat és filmszerepeket. Már pedig Boglárka 14 éves kora óta abból él, hogy feltűnően szép.  „Ez így most már nem igaz! Már nem csak a külsőmből élek, mivel több sikeres vállalkozásom is van. Némelyiknek nincs köze a szépségiparhoz. Évekig tulajdonosa voltam egy gazdálkodásnak, tejmarhá-
kat tartottam Erdélyben, bio-sajtokat gyártottunk. Sajnos nem tudtam mindig ott lenni, megbízható embert pedig nehéz találni, ezért bezártam, viszont most Törökországban van hasonló biofarmunk, ami méretében sokkal nagyobb, 2000 tej- és húsmarhát számol” – árulja el Bogi, aki szereti, ha sok programja, üzleti tárgyalása van. Már kisgyerekként megtanulta, csak úgy lehet sikeres, ha tesz is érte. Éppen ezért, 10-11 éves korától besegített a családi vállalkozásba. A nagyszüleinek nagy földjei voltak, ott szedte a krumplit, a kukoricát, mikor, minek volt a szezonja. „Én még akkor születtem, amikor kommunizmus volt Romániában. Nagy szegénység, üres üzletek, de szerencsére mi nem éheztünk. Megtermeltük magunknak, ami kellett.” Szülei mérnökök voltak, egy gyárban dolgoztak Sepsiszentgyörgyön. Onnan nézve, a panellakásuk ablakából, a mostani fényűző életmód nagyon távolinak és elérhetetlennek tűnt. „De nem nekem! Mindig kitűntem a tömegből, és valahogy azt éreztem, bennem sokkal több van, minthogy leragadjak a szülővárosomban. Nekem semmi nem elég, a határ a csillagos ég! Persze szerencse is kellett…” Bogi egy véletlen folytán, tinédzserként jutott ki Franciaországba, egy kedves családhoz. A tengerparton sétált, amikor felfedezték, és modellmunkát ajánlottak neki. Amerikában, Ázsiában, Európában fotózták. Jó élete volt, de még mindig nem az a hihetetlen luxus, amiben most él. Ezt a milliárdos török férjének, Burak Talunak köszönheti. Egy isztambuli szórakozóhelyen ismerkedtek meg 2008-ban.

Leinformálta a török családja

„Mielőtt férjhez mentem Burakhoz, a családja rendesen leellenőrzött. Mint utólag megtudtam, az interneten fellelhető magyar újságcikkeket még török nyelvre is lefordíttatták, hogy értsék, mit írnak rólam. A törökök nagyon kíváncsiak, és mindent akarnak tudni. Ezt nehéz is volt megszoknom, hogy Törökországban nagyon számít, hogy a szomszédod mit gondol rólad… A férjem családja egyébként hagyományőrző muzulmán, ezért nem volt mindegy nekik, hogy ki kerül be hozzájuk. Szerencsére Burak édesapjával első perctől kezdve nagyon jól megértettük egymást, az első beszélgetésünk végén pedig azt mondta a fiának: »Ez a lány nem egy üres fejű cicababa, neki mindenről van önálló véleménye. Mellette fel kell kössed a nadrágod!« Örültem, hogy a nagy tekintélyű családfő is így látja.” Bogi nemcsak céltudatos, de magabiztos is. Nyomát sem látom benne a gyámolításra vágyó, törékeny nőnek.

Mesés élete van

„A férjem az alfahím, én az alfanőstény. Mindketten karrieristák vagyunk, szeretjük megvalósítani az álmainkat. Csak egy olyan férfi jó nekem, aki fel tudja venni velem a versenyt. Még a nyaralásokon sem tudok egy helyben pihenni, órákat töltök a vízben. Búvárkodom, és mindenféle vízi sportokat űzök. Kos jegyű, pörgős személyiség vagyok. Mindig valamit csinálok, ezer dolog érdekel. Üzlet, sport, művészet. A férjem hasonlóan aktív. 11 országban van építkezése, sokat utazik. Gyakorlatilag a titkárnőjén keresztül tudunk közös programokat szervezni, mert csak ő tudja a pontos időbeosztását. Egy jelentős pozícióban lévő férfi minden perce be van táblázva.”  Ilyen körülmények mellett a családalapítás egyelőre szóba sem jöhet. „38 éves korom előtt nem hiszem, hogy vállalkozom gyerekre. Szerencsére a férjem sem akar még most. Amíg ilyen sok megrendelése van, nem tudna jó apa lenni, hiszen nem jutna ideje a gyerekre.” Boglárka az év jelentős részét Isztambulban tölti, ahol hihetetlen jómódban él. A hatalmas villához tízfős személyzet tartozik. És ez csak az egyik házuk, merthogy több is van. Édesanyja azonban Erdélyben maradt, és a távolból próbálja követni a lánya nem mindennapi életét. „Felajánlottam anyukámnak, hogy jöjjön ő is Törökországba, de hallani sem akar arról, hogy feladja a jól megszokott életét. Szeret Erdélyben lenni, és hiába várna rá luxus Isztambulban, ő ragaszkodik a saját környezetéhez.”

Dalmát érzi legközelebb magához

A Feleségek luxuskivitelben hétfőn esténként látható a VIASAT3-on. Hat szupergazdag nő életét követhetjük nyomon. „Kakukktojásnak érzem magam a többi lány között. Dalmával jövök ki a legjobban, ő vagány és laza. Ha több időt töltenék Budapesten, talán még közeli barátnők is lehetnénk. Mivel sokat utazom és dolgozom, nem sok időm jut csajos programokra, igaz barátságokra pedig időt kell szánni és áldozatokat kell hozni!” – árulja el Boglárka.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete