Sztárok

Kerekes Vica: „Remélem, megadatik nekem  a csoda, hogy szülhetek”

Kerekes Vica eddig több mint hatvan filmet forgatott. A felvidéki magyar színésznő elárulta: neki Budapest a mentsvára, ahol bátran lehet önmaga, hiszen csak itt nem követik minden lépését kamerák.
cseh mozifilmek felvidéki magyar színésznő film filmcsillag filmipar hab című romantikus komédia kamera kerekes vica lakos nóra szurovecz kitti

Közvetlen, kedves, sokat nevető, kortalan szépségű fiatal nő, aki egyenesen filmes próbáról, játszóruhában érkezik. Én pedig arra gondolok, vajon hogyan tudott ennyire természetes, ennyire önmaga maradni annak ellenére, hogy Európa-szerte filmcsillagként ünneplik. Kerekes Vicát Magyarországon jóval kevesebben ismerik, mint a környező országokban, ám ezt nem bánja: Budapesten még legalább fel mer szállni a villamosra. „Csehországban és Szlovákiában az emberek olyan büszkék a saját filmjeikre, hogy amikor kijön egy új, tömegesen mennek a moziba – meséli Kerekes Vica. – Épp ezért náluk a filmszínészek legalább olyan ismertek és népszerűek, mint a tévéműsorok házigazdái. Ehhez adódik, hogy elképesztően nyomulós a bulvársajtó. Egy ideje már nem tehetem meg, hogy csak úgy civilben felszállok a villamosra, vagy sétálok egyet az utcán, mert azonnal megrohannak az emberek. Persze jólesik a szeretetük, de talán érthető, hogy olykor szeretnék csak önmagamban, önmagamnak lenni. Amikor túl sok a figyelem, általában szedem a sátorfámat, és meg sem állok Fülekig vagy Budapestig, ahol végre lehet magánéletem.” Vica nagyon örül, hiszen az idei nyarat szinte teljes egészében Magyarországon tölti: a napokban kezdte forgatni Lakos Nóra Hab című romantikus komédiáját Budapesten. „Egyrészt nagyon élvezem ezt a feladatot, másrészt a forgatások között végre lehetőségem van sokat sétálni, kávézókban üldögélni, és zavartalanul időt tölteni a párommal és az itteni barátainkkal – meséli. – Számomra ezek felbecsülhetetlen értékű hetek, hozzá-járulnak a lelki harmóniámhoz.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete