Sztárok

Benedek Miklós: „Én egy pesszimista ember vagyok”

A Játékszínben a Tíz kicsi néger előadása előtt találkoztunk a Kossuth-díjas művésszel. Benedek Miklós pontosan érkezik, kedves és udvarias, olyan, mint az a kép, ami bennünk él az ironikus és tökéletes úriemberről.
benedek albert benedek miklós benedek tibor degeneráció című színdarab fritz teufel játékszín jóban rosszban sorozat kabaréjelenetek kossuth-díj kossuth-díjas színművész macskafogó meseautó mozifilmek olimpiai bajnok olimpiai bajnokok páhy anna tíz kicsi néger előadás

A hosszú évek során Benedek Miklóst nagyon sokféle szerepben láthattuk. Mozifilmekben, kabaréjelenetekben és természetesen a színpadon. Jellegzetes hangjával pedig a Macskafogó Fritz Teufeljeként is találkozhattunk. A színészlegenda habitusában és szerepeinek egy részében is arisztokratikus, elegáns úriember, ennek ellenére a gentleman-életstílus távol áll tőle. „Nincsenek drága öltönyeim, sőt nem is szeretek öltönyben megjelenni. Nem a külsőségeket, hanem a mentalitást tartom fontosnak. Konzervatív emberként nehezen boldogulok a XXI. században. Utolsók közt, de behódoltam a modern eszközöknek, van okostelefonom, csatlakoztam a Facebookhoz, sőt, már készítettem szelfit is. A gyorsan változó világot pedig próbálom humorral nézni, és nem bosszankodni” – mondja a színművész.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete