Sztárok

Szörényi Levente és Bródy János

István, a király, Illés, Fonográf, megannyi közös fellépés és lemez. Ha van a magyar könnyűzenének legendás párosa, ők biztosan azok. „A munka konzervál” – mondják, és valóban: egyikükön sem látszik, hogy hetven fölött járnak.
bródy jános fonográf illés istván a király legendás páros papp lászló budapest sportaréna szőlő szörényi levente unoka wekerle szabolcs

Épp a kocsimhoz tartok, amikor megszólít Bródy János. Máskor meglepődnék, de most csak mosolyogva bólintok: valóban nem. Néhány perccel korábban fejeztük be az interjút vele és Szörényi Leventével, aztán úgy alakult, hogy ő is ugyanarra parkolt, mint én, és váltottunk még néhány szót. Való igaz: készülve az interjúra, olvasva korábbi beszélgetéseket és újságcikkeket úgy tűnt, a két művész a rendszerváltás óta nem annyira szívleli egymást. Igaz, akadtak közös fellépéseik, ám ez a hit makacsul tartotta magát. Miközben ültem velük az interjún, meggyőződhettem róla, hogy ez tévhit. Bródy és Szörényi nagyon is jóban van egymással. Szemlátomást tökéletesen értik egymást, szinte előre tudják, a másik milyen poénnal rukkol elő. És hajlamosak a másik ugratására is – ami csak jó kapcsolatban lévő emberek között szokás.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete