Sztárok

„Rögtön a pályám elején teherbe estem”

Benkő Nóra szigorú ügyvédnőt játszik a Drága örökösök című sorozatban, de a valóságban színésznő és iskolaigazgató is. Mindemellett egy ikerpár anyukája.
benkő nóra drága örökösök-sorozat drámapedagógus holczhaffer csaba holnap tali című ifjúsági tévésorozat iskolaigazgató lakberendezés művészeti pálya pesti magyar színház sorozat sorozatforgatás szereplés színésznő színjátszótábor ügyvédnő

Kora délután van. Véget ért a tanítás abban a művészeti iskolában, ahol Benkő Nóra igazgató és drámapedagógus is egyben. A népszerű színészt szokatlan látni ebben a szerepben, de számára természetes, hogy a gyerekek nem a híres embert látják benne, hanem a tanárnőt. „Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, lassan hét éve csinálom. Iskolaszünetben színjátszótáborokat is szervezek, amibe annak idején a fiaim, Ábel és Marcell miatt kezdtem bele, mivel így együtt tölthettük a nyár nagy részét. Az ikrek időközben 15 évesek lettek, de még mindig örömmel jönnek velem a táborba, és megígérték, hogy ez idén sem lesz másként, amikor a Börzsönyben leszünk” – meséli Benkő Nóra.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete