Sztárok

„Hirtelen rádöbbentem, hogy felnőttek a gyerekeim”

„Úgynevezett szabadidőm nincs, innen-onnan lopkodom össze, hogy a családomra és magamra is jusson” – vallja őszintén a 48 éves Csőre Gábor.
a mi kis falunk sorozat adam sandler agymenők csőre gábor gézengúzok című tévéfilm gyerekműsorok gyűrűk ura magyar hang magyar rádió gyermekstúdió nyelvvizsga páhy anna robb stark színész szinkron szinkronszínész trónok harca zsákos frodó

Csőre Gábor az egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínész. Kölcsönözte a hangját A Gyűrűk Ura Zsákos Frodójának, a Trónok harca Robb Starkjának, ő Adam Sandler állandó szinkronja, de Leonard az Agymenőkből is az ő magyar hangján szólal meg. Gábor gyerekeinek, Csengének és Bendegúznak eleinte furcsa volt, hogy gyerekműsorokban, mesecsatornákon vagy a moziban is apukájuk hangját hallják, de egy idő után természetes lett. Ma ugyanabba az iskolába járnak a 17. kerületben, ahol annak idején édesapjuk is koptatta az iskolapadot. „Jó tanulók mindketten, a 18 éves Csenge jövőre érettségizik. Angolt és németet tanulnak, nekik is legalább egy nyelvvizsga a céljuk, mint a többi hasonló korú gyereknek. Még mindig gyereket mondok, holott néhány hete ünnepeltük Csenge 18. születésnapját egy óriási kerti partival, ahová az egész osztályát meghívtuk. Büszkén néztem a lányomat, de el is szomorodtam: elszaladt az idő, nemrég pici volt, ma már felnőtt, céltudatos ember, aki közgazdász szeretne lenni, mint az anyukája. Örülök, hogy egyik gyerekem sem akar a nyomdokaimba lépni” – árulja el A mi kis falunk sorozatban is szereplő színész.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete