Sztárok

„A férjem, Feri az én akkumulátorom”

Talán Kandász Andreának volt eleinte a legnehezebb dolga az Ázsia Expressz 2 című műsorban. Demcsák Zsuzsa miatt gyakran került a kritikák kereszttűzébe. A népszerű tévés azt mondja, életében először szembesült azzal, milyen megosztó személynek lenni.
anyukák nagykövete ázsia expressz 2 demcsák zsuzsa endorfintermelő ölelések holczhaffer csaba kaland-járat kalandtúra kandász andrea kritikus megjegyzések legellenszenvesebb páros megosztó személyiség pozitív energia rtl klub szülőszoba tévés műsorvezető utazós reality

Andrea nagy boldogan vágott bele az ázsiai kalandba. Csak az utazás közben döbbent rá, hogy mire is vállalkozott. „Az Ázsia Expressz első szériáját az egész családom nagyon szerette, így örömmel mondtam igent, amikor felkértek, hogy vegyek részt a második évadban. Szívem szerint a férjemmel vagy a lányommal mentem volna, de amikor kiderült, hogy Demcsák Zsuzsa lesz a játékostársam, úgy voltam vele, ismerem őt régről, nagy nézeteltérésünk nem lehet egymással, hiszen kolléganők voltunk sokáig, aztán korábban egy társasággal, családostul együtt jártunk bulizni, síelni” – meséli Andrea. A tévés műsorvezető azonban már a kalandtúra legelején rájött, hogy Zsuzsa és az ő habitusa igencsak megváltozott az eltelt időszakban, és a különbözőségek ebben a kiélezett helyzetben konfliktusokhoz vezettek, újra meg kellett tanulniuk egymást.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete