Sztárok

„Most már jöhet az esküvő és a közös baba!”

Az Ázsia Expressz 2 győztes párosa, Meggyes Dávid és Horváth Gréta a verseny egyik legmegosztóbb párosa volt. Sok kritikát kaptak, de ők úgy érzik, magukat adták a tévéműsorban, és a végén ezért is nyertek!
ázsia expressz 2 főnyeremény győztes páros holczhaffer csaba horváth gréta kalandtúra marketingügynökség meggyes dávid rtl klub

A főnyereményért járó tízmillió forintot arra a házra költötték, amiben a Meglepetést is vendégül látták. Ez Dávid és Gréti első saját otthona. Központi helyre, a nappaliba került az a fából készült elefánt, amit a döntő hetében nyertek meg, és ami felidézi a jó emlékeket. „Az Ázsia Expressz 2 óta nagyot változott az életünk. Az együtt átélt kalandtúra még jobban összekovácsolt bennünket, az élmények pedig örökre belénk vésődtek. Nem tudom kitörölni az emlékeimből azt a jelenetet, amikor Indiában egy majdnem meztelen kisgyerek azt mutogatta nekünk, hogy éhes. Találtam egy csokit a táskámban, azt adtam oda, de sajnos többet nem tehettem érte. Megszakad a szívem, amikor ezekre az útmentén kolduló, árva gyerekekre gondolok” – meséli Dávid, akinek érzékeny énje a műsorban is megmutatkozott. „Többször elsírtam magam, de utólag sem érzem férfiatlannak a könnyeket. Mi a kamerák előtt sem színészkedtünk, mindig úgy viselkedtünk, ahogy a szívünk vagy az eszünk diktálta.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete