Sztárok

„A Meglepetésnek rengeteget köszönhetek”

Újságíróként hétről hétre mások életéről mesél Szurovecz Kitti. A napokban azonban – 11. regénye megjelenése alkalmából – őt faggattuk. Sorsa meglepő fordulataira alaposan rácsodálkoztunk!
az egyetlen ismerős arc írónő kiszel péter lélektani regények memóriazavar páhy anna regények smink nélkül sztárvilág kulisszatitkai szurovecz kitti újságíró

Különös helyzet, amikor akasztják a hóhért! Szurovecz Kitti 16 éves újságírói múlttal a háta mögött furcsán érzi magát, hogy most kivételesen nem ő kérdez. Kolléganőm különleges, bizalmas kapcsolatban van a hazai sztárvilággal. A művészek sokszor nemcsak az interjú alatt, hanem magánemberként is neki öntik ki a szívüket. Kitti őrzi a meg nem írható titkaikat, ami nem baj, mert én most az övéire vagyok kíváncsi. Mint mondja, a pályáját annak idején a békéscsabai városi tévénél kezdte riporterként, és egy véletlennek köszönheti, hogy a fővárosba került. Egy autószervizben dolgozó barátja ajánlotta be őt egy televíziós producernek. A tehetséges fiatal lányt meghallgatták, és felvették az ismeretterjesztő műsorhoz, majd később írni kezdett a mi lapunknak is.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete