Sztárok

„A gyerekeknek külön karácsonyfájuk lesz”

Kálloy Molnár Péter sokoldalú művész, aki otthonosan mozog nemcsak a színház, hanem az irodalom és a zene területén is. Most azonban az is kiderült róla, a karácsonyfa-díszítést is felsőfokon űzi!
ben stiller előadóművészet kálloy molnár péter karácsony karácsonyfa-díszítés karácsonyi készülődés lestár ágnes művész önkifejezés rowan atkinson

Nincs könnyű helyzetben Kálloy Molnár Péter és felesége, Ági, hiszen a karácsonyi készülődés közepette még azt is meg kellett szervezniük, hogy elkészüljön a közös családi fotó. Szerencsére a gyerekek cseppet sem zavartatják magukat, Pisti lelkesen mesél a festményeiről, Szofi pedig tornagyakorlatokkal kápráztat el bennünket, nem győzzük kapkodni a fejünket. Bár a kislánynak már edzésen kéne lennie, Ági pihen még pár percet a kanapén. Neki ugyanis még karácsony előtt születésnapot is kell szerveznie. Pisti december 23-án született, de a szülei figyelnek rá, hogy ne mossák egybe a szülinapot a karácsonnyal. „Tudom, hogy nem szokás előre ünnepelni, mi mégis egy héttel hamarabb tartjuk a születésnapját, hogy külön legyen a karácsonytól. Ami különleges, hogy az előző évek tapasztalatai alapján, az idén nem egy, hanem két fenyőfával készülünk. Nálunk ugyanis abból van a vita, hogy mindenki fát akar díszíteni, ezért a békesség kedvéért a gyerekek külön fát kapnak” – magyarázza Ági.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete