Sztárok

„A verseny alatt jöttem rá, hogy van érzékem a főzéshez”

Korábban csak egyszerű ételeket készített, így őt magát is meglepte, hogy a Konyhafőnök VIP legjobb versenyzői közé került. A Sztarenki család alig várja, hogy a karácsonyi menüt idén Dóri készítse. Mindenki kíváncsi, mennyit fejlődött a versenynek köszönhetően.
alett csákányi eszter experidance társulat főzés holczhaffer csaba konyhafőnök vip mácsai pál műkorcsolya receptek rtl klub szakács sztarenki dóra terápia című sorozat ünnepi menüsor verseny

Amikor az RTL Klub megkereste, kapásból nemet mondott. Aztán a barátai rábeszélték, hogy vegyen részt a versenyben. „Mások unszolására mondtam végül igent, mivel nem tartottam magam túl jó szakácsnak. Korábban többnyire olyan, gyorsan elkészíthető ételeket prezentáltam otthon, mint a csirkemell rizzsel vagy krumplival. Többre nem is nagyon jutott időm, hiszen általában a színházi előadás után, éjszaka főztem” – meséli Sztarenki Dóra, aki, mint mondja, a verseny hevében kezdett el komolyabban foglalkozni a főzéssel, a receptek tanulmányozásával.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete