Sztárok

„Kidolgoztam egy túlélési technikát”

Irigylésre méltó, ahogy Pásztor Erzsi megőrzi a nyugalmát ebben a rendkívül feszült helyzetben. Pedig a Kossuth-díjas színésznő lánya Olaszországban dolgozik, unokája Londonban él. De az ország Janka nénije csak azért sem hagyja, hogy eluralkodjon rajta a félelem!
fantázia holczhaffer csaba karantén koronavírus kossuth-díjas színésznő művésznő pásztor erzsi szomszédok sorozat túlélési technika

Az Angyalföldön élő Pásztor Erzsi látogatót már nem fogad, és ő maga sem hagyja el az otthonát. „Egyedül élek, de szerencsére van itthon két hónapra elegendő étel: tésztafélék, konzervek, rizs, tojás. Ami nincs itthon, az nem is hiányzik. Megfőzöm magamnak, amit megkívánok. Ma például grízes tésztát. Én már nem vagyok nagyétkű, kevéssel is beérem. Nagyon meghatódtam, hogy többen felhívtak telefonon, és felajánlották, hogy bevásárolnak nekem. A szomszédasszonyom is akasztott a bejárati ajtómra egy szatyornyi friss zöldséget, gyümölcsöt, de én igyekszem nem terhelni a nálam fiatalabbakat, megvan a saját problémájuk. Amíg nem szorulok segítségre, eltöltöm a négy fal között az időt. Nem kísértem a sorsot, nem megyek emberek közé. Vannak még terveim, a járvány elmúltával ismét szórakoztatni szeretném a közönséget” – mondja a 84 éves művésznő.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete