Sztárok

„Sajnos a lovaglásról le kellett mondanom”

Tavaly ősszel nagy reményekkel indult el a zenei pályán Vanek Andor. A legutóbbi X-Faktor második helyezettje azonban a fellépések helyett a szobájában, tanulással töltötte az időt. A 17 éves énekes már alig várja, hogy élőben is találkozhasson a közönséggel.
byealex dalszövegek holczhaffer csaba lépj tovább sláger lovaglás mentor online tanulás schobert lara szövegírók távoktatás tehetségkutató műsor vanek andor x-faktor zenei pálya

A hidrogénszőkére festett Vanek Andor jelenleg a családjával nyaral a Mátrában. Örül, hogy együtt lehet a szeretteivel. „A nővérem másfél éves kislánya, Liza is velünk van. Nagyon szeretem ezt a kislányt. Már a karantén alatt is együtt laktunk, a nővérem és a családja leköltöztek hozzánk Dömösre, mivel mi kertes házban lakunk, és így mindannyiunknak könnyebb volt átvészelni a nehéz időszakot” – meséli Andor. A 17 éves srác még hasznát is vette testvére közelségének. „Ancsi nagyon jól beszél németül, sokat gyakorolt velem, ami jól jött az év végi vizsgák előtt. Németből és angolból dicséretet kaptam, a többi osztályzatom is jó lett, csak kémiából hármas a bizonyítványom.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete