Sztárok

„Még a vacsoraasztalnál is a színházról beszélgetünk”

Az ország legfiatalabb zeneszerzője olyan otthonosan mozog a színházban, hogy szinte magunk előtt látjuk majdani főszerepeit. Puskás Dávid színészként és zeneszerzőként is dolgozik.
Hova máshova mehettünk volna, mint Dávid gyermekkorának egyik legmeghatározóbb helyszínére. Kevés szabadidejét itt töltötte, járkált fel-alá a nézőtéren, a színfalak mögött és a technikai személyzet körül. Akár azt is mondhatnánk: Básti Juli és Puskás Tamás második közös gyermeke, Dávid a színházban nőtt fel, és már tizenöt évesen a Centrál Színházban szerzett zenét. „Ilyen családi háttérrel egy idő után utolért a színház. Rajongok azért, amit csinálok. Kisfiúként folyton a kulisszák mögött lógtam, később színésznek tanultam, ma pedig már néha a szüleimmel dolgozom” – mondja a 23 éves fiatalember.

Hova máshova mehettünk volna, mint Dávid gyermekkorának egyik legmeghatározóbb helyszínére. Kevés szabadidejét itt töltötte, járkált fel-alá a nézőtéren, a színfalak mögött és a technikai személyzet körül. Akár azt is mondhatnánk: Básti Juli és Puskás Tamás második közös gyermeke, Dávid a színházban nőtt fel, és már tizenöt évesen a Centrál Színházban szerzett zenét. „Ilyen családi háttérrel egy idő után utolért a színház. Rajongok azért, amit csinálok. Kisfiúként folyton a kulisszák mögött lógtam, később színésznek tanultam, ma pedig már néha a szüleimmel dolgozom” – mondja a 23 éves fiatalember.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete