Lélek Sztárok

Gyerekei nigériai édesapja elhagyta a Sztárban sztár leszek! énekesnőjét: Napsugár csak magára számíthat

Többször volt mélyponton Tóth Napsugár: a szüleit korán elvesztette, a gyerekei apja nincs jelen az életükben. Most elsősorban Isabellának és Benjaminnak szeretne bizonyítani.

Kétgyerekes anyukaként nincs könnyű helyzetben a Sztárban Sztár leszek! versenyzője. Mindent feltett egy lapra, hiszen a jövőjéről van szó.

„Többször próbáltam befutni, korábban két tehetségkutató műsorban is feltűntem, de egyik sem hozott eredményt. Szeretném megnyerni ezt a versenyt, és az éneklésből eltartani a családomat” – mondja Napsugár, aki egyedül neveli a 9 éves Isabellát és a 7 éves Benjamint.

„A gyerekek nigériai apjához nem mentem feleségül, és hét év után nem működött a kapcsolatunk, szakítottunk. Ő most külföldön él, nincs jelen az életünkben. Sajnos a szüleimet is elveszítettem: anyukámat 21 éves koromban, édesapámat 28 évesen temettem el. Mindketten rákban hunytak el.”

Napsugárnak testvére nem született, csak magára számíthat.

„Van néhány barátom és egy-két unokatestvérem, de a hétköznapi gondokkal nekem kell megbirkóznom, nincs segítségem. Lelkileg és anyagilag is nagyon megterhelő volt az elmúlt időszak. Most már mindkét gyerek suliba jár, én viszem-hozom őket, ezért csak olyan munkát vállalhatok, ami nem nyúlik a késő délutánba.”

Az édesanya volt már takarítónő, ügyfélszolgálatos, fejvadász, dolgozott otthonról és irodában.

„Néhány munka­helyemről elbocsátottak, mert a gyerekek miatt gyakran mentem betegállományba. De valahogy mindig azt éreztem, hogy egyszer jóra fordul a sorsom. Az életben rugalmasnak kell lenni, ezt örökre megtanultam.”

Erőteljes, külön­leges hangot adott számára a sors, de eddig nem tu­dott érvényesülni vele.

„A húszas éveimben karaoke bárokban vezettem műsort, és -voltak zene­karaim, de a fellépések mindig megrekedtek amatőr szinten, a nagy áttörésről csak álmodoztam. Én már lemondtam arról, hogy népszerű énekesnő leszek, a környezetem sem igazán biztatott, inkább csak olyan megjegyzéseket tettek, ha eddig nem futottál be, akkor már nem is fogsz. Ez hosszú időre a kedvemet szegte az újabb megmérettetéstől. De rájöttem, a gyerekeim miatt is meg kell próbálnom még egyszer a színpadot, a közönség előtti szereplést. Kell, hogy lássák, sikeres édesanyjuk van.”

A 39 éves versenyző előtt Köllő Babett példája lebeg. A színésznő is középkorúan, majdnem negyvenévesen lett országosan ismert.

„Örülök, hogy Babett beválasztott a csapatába. A felkészülés alatt nagyon sokat tanít, segít és bátorít. Példakép számomra, inspiráló személyiség. A környezetemben ő az egyetlen, aki tökéletesen átérzi a helyzetemet” – árulja el Napsugár.

Képek: TV2, saját

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete