Lélek Sztárok

Babára vágyik Gáspár Evelin: „A terhességem körül teljes titoktartás lesz”

Gáspár Evelin nagyon boldog, amiért párja, Attila részt vesz vele a Párharc című reality műsorban. Végre megnyugodott, mert ebből tudja, hogy szerelme komolyan gondolja a kapcsolatukat.

Családjának köszönhetően gyerekkora óta ismert, és ez alaposan megnehezítette számára a párkeresést. Evelin azt meséli, mindig arról álmodott, hogy édesanyjához, Beához hasonlóan fiatalon szüljön, de az alkalmas férfi csak nem érkezett meg az életébe. 28 évesen úgy érzi, Attilával közelebb került a családalapításhoz, mint korábban bármikor.

Közgazdász végzettsége van

„Nehéz manapság egy fiatal párnak tervezni, mert milyen a világ? Egyik nap A van, másik nap B, harmadnap meg C – kezdi Evelin. – Gyakran feljön köztünk a családalapítás témája, mert nem akarjuk, hogy mikor óvodába megyünk a gyerekért, bárki azt kérdezze tőlünk, nagymama és nagypapa tetszenek lenni? Mi erről a dologról felelősen gondolkodunk. Nem szeretnénk, hogy a gyerekünk nélkülözzön, előbb a biztos alapokat kívánjuk megteremteni. Eladni sem akarjuk a majdani terhességemet, sem a babánkat. Mi, cigányok hiszünk a babonákban, az átkokban, sosem bocsátanám meg magamnak, ha azért nem lenne egészséges vagy szerencsés a gyerekem, mert amikor még a hasamban volt, pénzt kértem az ultrahangképért az újságoktól, és valami kanapéhuszár meg csúnyát mondott rá. A terhességem körül teljes titoktartás lesz, vagy csak nagyon finoman közöljük majd a világgal, hogy várandós vagyok.”

Evelin természetesen kezeli, hogy az emberek kíváncsiak a magánéletére. Mint mondja, most már egyáltalán nem zavarja, hiszen gyerekkora óta benne él a celebvilágban.

Annak idején volt pár év, amikor haragudtam a szüleimre azért, mert kirakatba tették az életünket, én pedig ki szerettem volna maradni az egészből. Meg akartam mutatni a világnak, hogy másként is lehet, a nógrádi cigánysorból is vezet út a diplomáig, így közgazdász lettem. Megveregettem a saját vállamat, és a szüleim is nagyon büszkék voltak, hogy megvan a család első diplomása. De sajnos nem tudtam elhelyezkedni a szakmámban, hiszen a Gáspár név nem mindig előny, néha hátránnyal jár, és hát én is pénzből élek. Emiatt úgy döntöttem, hogy a szüleimhez hasonlóan én is szerepelni fogok. Szerencsére jól áll nekem a tévézés, nagy strapa­bírású vagyok és megszerettek a műsorkészítők.”

Evelin mára az egyik legrutinosabb valóságshow-szereplővé vált. Népszerűségének titka, hogy a kamerák előtt önmagát adja.

A népszerűség egy hullámvasút

Úgy érzi, Attila személyében megtalálta az igazi társát. Ha volt is benne kétely, a Párharc című műsor forgatása alatt szertefoszlott. „Vízválasztó volt, hogy eljött velem, mert ő civil foglalkozású, nem kifejezetten szereti mutogatni magát, de meghozta ezt az áldozatot értem. Ez számomra azt jelenti, tartósan szeretne az életem része maradni, mert felvállalja a velem együtt járó ismertséget is. Mellettem ő is híres lesz, hiszen a mi családunk évtizedek óta a szórakoztatóiparból él. És nem kell azt gondolni, hogy ez nem komoly munka! Attila a forgatáson szembesült azzal, hogy amit csinálok, az nemcsak bohóckodás, hanem kőkemény fizikai igénybevétel. Amikor forgatunk, hajnaltól késő éjszakáig talpon kell lenni, nem akkor eszünk, iszunk, amikor akarunk, hanem amikor arra idő van, és ezenkívül is millió dologhoz muszáj alkalmazkodni, amíg az adott műsor dobozba nem kerül. A népszerűség pedig olyan, mint egy hullámvasút, egyszer fent, máskor lent. Amikor fut a szekér, főműsoridőben vagy, mindenki foglalkozik veled, ami adja az adrenalint, de aztán kipörög a műsor, és ott állsz, hogy hirtelen nem vagy már annyira érdekes, de neked tovább kell élni az életed és kezdeni magaddal valamit. Megjegyzem, erről nem beszélnek, de ilyenkor szoktak sokan piá­hoz és droghoz nyúlni. Én jól viselem a hullámvölgyeket. Olyankor a szeretteimmel és önfejlesztéssel foglalkozom. Most például a TV2 Akadémián tanulok műsorkészítést” – árulja el.

Szeretetre éhes kislány volt, miközben bántották

A 28 éves celeb a kedvesének is szeretne segíteni abban, hogy zökkenőmentesen feldolgozza az ismertség kellemes és kellemetlen hozadékait.

„Jól emlékszem, amikor reflektorfénybe kerültem, nekem milyen nehéz volt megbirkóznom a rosszindulatú emberek bántalmazásaival. Cigányoztak, kövéreztek, mindenféle negatív jelzővel illettek, pedig csak egy szeretetre éhes kislány voltam. Sokat jártam emiatt pszichológushoz, mára feldolgoztam a lelki fájdalmakat, és előfordul, hogy a vasárnapi közös családi ebédnél jókat nevetünk azon, már megint mennyi hülyeséget irkálnak össze rólunk. Nem akarom, hogy Attila miattam sérüljön. Éppen ezért rengeteget beszélgetünk arról, mit érez egy-egy közös szereplésünk után, és ha úgy van, kapja tőlem az utókezelést. Nemrégiben jött egy újabb televíziós felkérés. Mondtam neki, alaposan gondolja át, bármi lesz is a válasza, elfogadom. Nekem a célom az volt, hogy méltón mutathassam be őt a nyilvánosságnak, és ez a Párharcban megtörtént. Nagyon büszke vagyok rá, amiért magát adta.”

Intrikák a képernyőn

Utólag csatlakoztak a Párharc résztvevőihez, akik nem fogadták őket kitörő örömmel. „Ahogy beléptünk az ajtón, szinte az első kérdés az volt, mikor megyünk már haza – meséli Evelin. – Ez nekem nagyon rosszulesett, mert nem mi tehettünk arról, hogy utólag csatlakoztunk a csapathoz. Igaz­ságtalannak éreztem, ahogyan a többiek bántak velünk. Ilyenkor nem tudok kedves lenni, beleállok a helyzetbe, kiállok magamért. Ezt láthatják a tévénézők a műsorban.”

Kiemelt kép: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete