Lélek Otthon Sztárok

Új otthonba költöztek: Vajtó Lajos helyett Fésűs Nelly pakolt tűzifát, szerelt szekrényt

Egymásra néztek, és pontosan tudták, megtalálták a számukra ideális lakóhelyet. Fésűs Nelly és Vajtó Lajos júliusban vették birtokba az új otthonukat. 

Öt éve sincs, hogy egy tóparti házba tet­ték át a székhelyüket, ám Nelly és Lajos fejében végig ott motoszkált a gondolat, valahol várja őket az igazi otthonuk. A szerencse melléjük szegődött, és Budapest vonzáskörzetében rábukkantak a saját kis ékszerdobozukra. „Megdöbbentünk, amikor szembesültünk az utcák neveivel: Latinovits, Páger és Bujtor, égi jelnek tekintettük őket. Nelly­vel egymásra néztünk, és tudtuk, ez a ház a miénk. A mai napig Bujtor tenisz­ütőjével játszom, sokáig teniszeztünk együtt a Tabánban... – meséli Lajos.

Végül júliusban költöztek, de a férjet épp elszólította hazulról a kötelesség, így a munka dandárja Nelly­re hárult.

– Nagyon büszke vagyok a feleségemre. Tökéletesen levezényelt mindent, és ismét bebizonyította, hogy nincs számára akadály. Ha kellett, tűzifát pakolt, vagy szekrényt szerelt.”

Otthonná alakult a mediterrán stílusú ingatlan. „Imádom a hatalmas, egybe­függő tereit. A meglévő bútoraink egy részét magunkkal hoztuk, a többit most vásároltuk. Mindketten erőteljes személyiségek vagyunk, így megállapodást kötöttünk: amire a másik nemet mondott, az nem jöhet – meséli Nelly, aki körbe is vezet a házban, és mutatja, tudatosan kerülték a túlzsúfoltságot.

– Függönyök sincsenek, szép területre néznek az ablakok, nem szeretném eltakarni azokat. Az ablakokon elektromos redőny van, az adja a sötétséget, de nincs túlelektronizálva a ház. A mi otthonunk nem okosotthon, hanem leginkább egy otthon” – jegyzi meg a színésznő, és ajtót nyit a saját birodalmára éppúgy, mint a kislányukéra, aki az egész padlásteret birtokba vehette. A Story Sztárotthon különszámában megmutatjuk a házaspár hatalmas, jó ízléssel berendezett házát.

Megjelent a Story magazin sztárotthon különszáma

A hírességek kitárták előttünk a lakásuk, házuk ajtaját. Sokuk most először mutatta meg, hol és hogyan él, így 30 sztárotthont, 30 enteriőrt csodálhatunk meg.  A cikk folytatását is a Story Sztárotthon különszámában találja.

Keresse az újságárusoknál!

Fotó: Schumy Csaba

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete