Lélek Sztárok

Ázsia Expressz: Fanni és Armand sem a lánykérésben, sem a házasságban nem tud megegyezni

A saját korosztályukban már híresek, de a nagyközönség még csak most kezdi megismerni a nevüket. A TV2 Ázsia Expressz fiatal szerelmespárjának nemcsak a személyisége tűz és víz, de a gyerekkoruk is nagyon különböző volt.

Kész szerencse, hogy a két különböző világból érkező fiatal egymásra talált. Armand egy jómódú és összetartó családban nőtt fel Vácon, Fannit egyedül nevelte fel az édesanyja Nyíregyházán. „Nem szívesen emlékszem vissza a gyerekkoromra. Sok nehéz­ségen mentünk keresztül. Anyukám diáklányként szült, apukámról sokáig nem hallottam. 13 éves voltam, amikor megkerestem, azóta próbálunk közeledni egymás felé, de még szoknom kell, hogy van édesapám” – jelenti ki a 24 éves Halástyák Fanni.

A szabolcsi lány rendészeti gimnáziumba járt, mivel katona akart lenni. Az álma azért nem valósulhatott meg, mert közbejött egy súlyos gerincbetegség, így alkalmatlanná vált arra, hogy a hadseregben szolgáljon. „Átmentem egy másik gimibe, és magántanuló lettem. Diákként a nyíregyházi pláza kávézójában dolgoztam. Be kellett segítenem a családi kasszába, mert anyukám fizetése kevés volt a megélhetésünkre.”

Száz napig volt villalakó

Ezalatt Szlépka Armand szerető burokban élt Vácon. A családjának népszerű étterme van a Dunakanyarban. „Sosem voltak anyagi gondjaink, és a szüleim gyerekkoromban finanszírozták, hogy ­profi sportoló válhasson belőlem” – meséli a fia­talember, aki 17 éves korától a magyar jéghoki-válogatottban játszott. Amikor pedig a sportolói karrierjét felfüggesztette, a Kodolányi János Egyetemen kezdett műsorkészítést tanulni.

„Érdekel a televíziózás, a műsorvezetés. A covid alatt azonban volt egy mélypontom, amikor nem találtam a helyemet, ezért jelentkeztem a ValóVilág 10-be. A családom nagyon csodálkozott, hogy miért akarok valóságshow-szereplő lenni, de megnyugtattam őket, hogy nem fogok botrányosan viselkedni a tévében, nem hozok szégyent rájuk. Szerintem vállalható volt a szereplésem. Több mint száz napig voltam villalakó.”

Miközben Armand tévés babérokra vágyott, ­Fanni Nemazalány művésznéven töltötte fel a dalait a YouTube-ra. A tehetség pedig utat tört magának: a tinédzserek rákaptak a zenéjére, és sokmilliós nézettséget ért el velük az internetes videó­megosztón. „Miután beindult a karrierem, egyedül költöztem fel Budapestre. Boldog vagyok, hogy a fiatalok kedvelik a dalaimat, és a zenélésből megélek.”

Verekedésbe keveredett

A pár 2020 decemberében találkozott először. „Fanni zenéjét nem annyira ismertem, de tetszettek az Instagramra feltöltött fotói. Később egy szórakozóhelyen láttam meg, ahol verekedésbe is keveredtem, csak hogy felhívjam magamra a figyelmét. De jól beégtem, nem sikerült randit kérnem tőle” – meséli nevetve Armand.

A botrányos eset után másnap immár kijózanodva, a közösségi oldalán kezdte ostromolni az énekesnőt. Vacsorázni hívta egy menő helyre. „Mázlim volt, mert beadta a derekát, de azt kérte, hogy ne kajálni menjünk, hanem egy szabadulószobába.”

„Rögtön megvolt köztünk a kémia. Az is nagyon bejött, hogy a szöges ellentétem. Én lobbanékony és sokszor türelmetlen vagyok, ő összeszedett és megfontolt. A zaklatott lelki világomnak szüksége van egy olyan férfire, aki nyugalmat áraszt” – árulja el Fanni.

Hiányzott a kávé és az ágynemű

Idén télen költöztek közös albérletbe, és nem sokkal később már együtt indultak az Ázsia Expressz kalandrealityben. „A kapcsolatunknak kifejezetten jót tett az összezártság, a kint töltött idő alatt csak egymásra figyeltünk” – mondja

Fanni, akinek a kávé és a kóla hiányzott a legjobban, mivel mindkettőt rendszeresen fogyasztja. „Nekem pedig a tiszta, illatos ágynemű!” – veszi át a szót Armand. A pár hétköznap esténként feszült figyelemmel követi, hogy mit adnak le róluk a tévében.

„Féltem, hogy hisztis nőként állítanak be, mert én nem olyan vagyok! Kitartónak és erősnek tartom magam, a jég hátán is megélek. Büszke vagyok magunkra, hogy korrekt módon versenyeztünk.”

Lesz-e lánykérés, netán esküvő?

„Armand még nem kérte meg a kezemet, pedig én már megkérdeztem tőle, hogy mikor leszek a menyasszonya – árulja el nevetve Fanni. – Harmincéves koromig szeretnék szülni. Az a vágyam, hogy fiatalon legyek anyuka. Készen állok a házasságra és a gyerekre, de a párom szerintem még nem akar elköteleződni.”

Kiemelt kép: Privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete