Lélek Sztárok

Így takarítanak ők: Peller Anna lélekemelő műsorokkal dobja fel az unalmas munkát

Az egyre hosszabb napfényes időszak nemcsak jókedvre derít, de bizony a porcicákat és a téli időjárás nyomait is láthatóvá teszi a lakásban. Nincs ez másként a híres háziasszonyok otthonában sem.

Az RTL Reggeli műsorvezetője sok takarítási praktikát ellesett az édesanyjától. A legjobban azokat kedveli, amelyek úgy teszik ragyogóvá a lakást, hogy közben a környezetet sem károsítják.

„Az egyik trükköm, hogy ecettel takarítok, akárcsak az anyukám. A WC-ben, fürdőszobában, mosogatónál rendszeresen ezzel távolítom el a vízkövet. Szerintem az ecet igazi csodaszer, és a szódabikarbóna szintén”meséli Anna. A színésznő folyamatosan takarítja a lakást, heti 2-3-szor porszívózik, ám tavasszal mindig szakít időt egy nagyobb tisztításra is.

„A lányom, Annabella is szokott segíteni, neki a porszívózás igazi kaland. Később lehet, hogy már nem így fogja gondolni… – nevet. – Bár, ki tudja? Én is szeretek takarítani. Felteszem a fülhallgatót a fülemre, és lélekemelő, beszélgetős podcasteket hallgatok munka közben, így még a porszívó hangja sem zavar.”

Tavasszal a szokásos ablakpucolás, függönymosás mellett alig várja, hogy a teraszt is rendbe tegyék. Letakarítja az asztalt, a székeket, jó időben ugyanis szívesen esznek, kávéznak, beszélgetnek kinn.

Fotó: Archív

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete