Divat Sztárok

Különleges hobbinak hódol Bényi Ildikó, ezt senki sem gondolta volna róla

Az Önök kérték háziasszonya szenvedélyes gyűjtő, nemrég még a TV Macit is megszerezte magának.

Az Önök kérték című műsor háziasszonya a divat mellett a bélyeggyűjtés szerelmese is. A Duna ismert arca évek óta gyűjti a bélyegeket, éppen ezért nagy örömmel fogadta, hogy a Magyar Posta és az MTVA közös Mesehősök bélyegkollekciója az idén 60 éves TV Macival bővült.

Sok emléket, régiséget őriz otthonában Bényi Ildikó, és mindig örömmel tölti el, amikor átlapozhatja féltve őrzött bélyegalbumát. Szerinte ezek nemcsak apró papírlapok, hanem miniatűr műalkotások, amelyek lenyomatai egy adott korszaknak vagy kultúrának. Amikor megtudta, hogy a Magyar Posta és az MTVA közös bélyegblokkot ad ki a TV Maciról, nagyon megörült, hiszen az egyik leghíresebb magyar televíziós mesesorozat figurája régi kedvence. Ez a bélyegblokk azontúl, hogy egy értékes gyűjteményi darab, egy kifejezetten személyes emlék is számára, mivel több mint két évtizede része életének a tévéből ismert mackó.

„A bélyeggyűjteményem pár napja egy új darabbal gazdagodott, a Magyar Televízió legrégebbi munkatársa, a TV Maci ugyanis bélyegre került. Így most már Frakk, Süsü, Mazsola és Tádé, Kukori és Kotkoda mellett a mi macink is helyet kap az albumomban” – büszkélkedett el egy fotóval Instagram-oldalán az Önök kérték háziasszonya.

Bényi Ildikó a közösségi média oldalán felhívta követői figyelmét arra is, hogy népszerű műsora június közepétől nyári különkiadással jelentkezik egészen augusztus végéig. Csütörtök esténként az elmúlt évad legnépszerűbb adásaiból válogathatnak a nézők a Dunán.

Fotó: MTVA/Csöndör Kinga, instagram

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete