Lélek Sztárok

„Próbálok időt szakítani ránk” – Curtis megható ígéretet tett szerelmének

Már megszokhattuk, hogy a Nyerő Páros versenyére kétféleképpen reagálnak a benne szereplő sztárok: vagy megromlik a kapcsolatuk, vagy éppen ellenkezőleg, a sok nehézség egyfajta párterápiaként hat rájuk. Curtiséknél épp az utóbbi zajlik.

Már csak négy szerelmespár van versenyben az idei Nyerő Páros szériájában, köztük Curtis és szerelme, Barnai Judit. A páros gyakran remekül teljesít, a siker pedig még jobban összekovácsolja a szerelmeseket.

„El sem hiszem, hogy már itt tartunk” – sóhajtott fel a tegnap esti adásban Curtis, aki álmában sem gondolta volna, hogy eddig jutnak szerelmével a Nyerő Párosban, hiszen már 18. napja gyűrik le a feladatokat. Már most rengeteg élménnyel gazdagodott, és úgy érzi, hogy az őszinte beszélgetéseknek köszönhetően teljesen meg tudtak nyílni egymás előtt Judittal. A rapper tudja jól, hogy az elmúlt időszakban túlságosan elfoglalt volt, de most elhatározta, hogy több időt tölt majd együtt szerelmével.

„Otthon sokat beszélgetünk, de nem így és olyan érdekes, hogy miért? Remélem, hogy ez is változik mostmár, mert ha itt tudtunk beszélgetni ilyenekről… ” – magyarázta szerelmének a rapper, majd Judit rákontrázott: ő valójában szeretne mindig ilyen mélyen beszélgetni a rapperrel, de erre eddig Curtis nem adott lehetőséget.

Curtis kiemelte azt is, hogy szerinte azért is jó, hogy részt vettek a játékban, mert megtanult bocsánatot is kérni Judittól, ezt a jó szokását pedig szeretné haza is vinni a villából.

„Tudom, hogy ebben az évben mindent elvállaltam, sokat dolgozom, de próbálok majd időt szakítani ránk” – zárta szerelmes gondolatait a rapper.

Az adásrészlet ide kattintva érhető el.

Fotó: RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete