Lélek Sztárok

Ázsia Expressz – Büszkesége ejtette ki Kunovics Katinkát és Völgyi Zsuzsit: „Inkább nem ettünk, mint hogy kérjünk”

A Romantic két énekesnőjét leginkább a higiénia hiánya viselte meg a mexikói verseny alatt.

Rosszul viselte a higiénia hiányát

Az énekesnő azt meséli, a kalandrealitys szereplése jellemformáló hatással volt rá. Bánja is, meg nem is, hogy az első párosként estek ki.

Zsuzsi és Katinka mindent megtett, de végül elsőként estek ki a versenyből

„A hajsza napja nagyon nehéz volt. Tizennégy órás küzdelem után értünk be utolsóként, és már csak becsületből csináltuk végig – meséli. – Úgy érzem, a stoppolásnál véreztünk el, nekünk az nagyon nem ment. Szerintem itthon sem biztonságos, nemhogy Mexikóban, ahol aztán tényleg bármi megtörténhet. Kérni, kunyerálni sem szerettünk ételt, Zsuzsival mindketten nagyon büszkék vagyunk, így hát ez is a gyengeségünknek bizonyult. Inkább nem ettünk, mint hogy kérjünk. Ami nagyon jólesett, hogy esténként valahogy, valaki mindig befogadott minket éjszakára. Ez az ottani kultúra, az emberek segítségnyújtásának csodája. Megnézném, ha itthon bekopogtatnék idegenekhez, hogy jó estét, itt aludnék, hányan engednének be.”

Katinka elárulta, a higiéniai problémákat viselte legnehezebben, mert a kintlétük során szinte egyáltalán nem jutottak rendes fürdési lehetőséghez. „Volt, hogy egész nap a sárban dagonyáztunk, aztán egy olyan helyen aludtunk, ahol három fürdőszobából egy sem működött. Jéghideg csapvízzel, szivacs segítségével próbáltuk lemosni magunkról a koszt. Rendre nagykabátban, kapucnival a fejemen feküdtem le, hogy ne másszanak a bogarak a hajamba. Mióta hazajöttünk, még hálásabb vagyok az itthoni életemért. Úgy érzem, a Mexikóban történtek formáltak a személyiségemen.”

Erősebb lett a barátságuk

Katinka és Völgyi Zsuzsi immár 23 éve a legjobb barátnők, félszavakból is megértik egymást. „Zsuzsi eleinte nagyon optimista volt, egyre csak azt ismételgette, meg fogjuk nyerni ezt a játékot. Aztán amikor megérkeztünk Mexikóba, és szembetaláltuk magunkat a valósággal, már az volt a célunk, hogy túléljük a kalandot, és egészségesen hazajussunk a gyerekeinkhez. Aki azt gondolja, hogy egy ilyen műsor kihívásai csak a kameráknak szólnak, és amikor elmennek az  operatőrök, mi luxusszállodába megyünk pihenni, az nagyon téved. Itt minden valós, és szó sincs semmiféle kivételezésről, manipuláció­ról. Talán nem csoda, hogy Zsuzsival az út során voltak feszült pillanataink, néha mondogattuk is, lehet, ha innen hazamegyünk, soha többet nem beszélünk, de ezt persze nem gondoltuk komolyan. Ahogy újra Budapesten voltunk, már másnap hívtuk egymást telefonon. A barátságunk kikezdhetetlen, és a műsor még jobban összekovácsolt bennünket.”

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete