Lélek Sztárok

Szakítás és párterápia után gyereket szeretne kedvesétől Curtis: „Szóba került már, hogy Doncsinak egyszer lesz testvére”

A rapper és a csinos sportoló 2020 óta alkot egy párt, de egyszer már szakítottak. Pedig Curtis hosszú távra tervez Judittal, gyereket is szeretne tőle.

Hamarosan érkezik az RTL-re a Nyerő Páros újabb évada, amiben Curtis és szerelme, Judit is versenybe száll a címért. A pár nagyon élvezte a forgatást, a kihívások közös teljesítése pedig még jobban összekovácsolta őket. Nem titkolják, hogy korábban szakember segítségét is kérték, így sikerült megmenteni a szerelmüket, ugyanis alig egy évvel a megismerkedésük után egyszer már szakítottak. Mostanra úgy érezték, készen állnak arra, hogy megmutassák, a kapcsolatuk jól működik és együtt bármire képesek – mi pedig jobban megismerhetjük őket.

A 3 éves Donival nagyon sok időt tölt, nem vasárnapi apuka

Curtis egyébként szerencsésnek érzi magát, mert kisfia az új szerelmét, Juditot is megszerette, elfogadta.

„Doni és a párom nagyon jól kijönnek egymással. Amikor nálam van a fiam, sokszor én vagyok mellékvágányon, úgy elvannak egymással. A volt feleségem persze partner ebben. Az is szóba került már, hogy Doncsinak egyszer lesz testvére. Hiszen egy nő életében a leggyönyörűbb dolog, ha babát hordhat a szíve alatt. Mivel Judittal tervezem az életem, így mindenképpen szeretnénk, hogy bővüljön a család, de egyelőre nincs napirenden” – fogalmazott a rapper, aki korábban kijelentette, úgy érzi, kisfia mentette meg a végleges lecsúszástól.

„Nálam az a jó, ha van mit csinálnom. Az apaság pedig elég sok feladatot ad. De ha vannak szabad óráim, ha tétlen vagyok, akkor mindig belekeverem magam valami hülyeségbe.”

Judit egyébként aktív sportolói pályafutása végéhez közeledik, így minden adott arra, hogy ha nem is azonnal, de a közeljövőben babát vállaljanak.

Fotó: DFP, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete