Lélek Sztárok

Fegyvert fogtak Rékasi Károly fiára: Zsigmondot többször szúrták meg késsel is az éjszakában

Rékasi Károly és Détár Enikő fia nem a lokálokat és lebujokat járta, hanem a rendre felügyelt, mégis bajba keveredett.

Egyáltalán nem ismeretlen az éjszaka világa Rékasi Zsigmond számára – írta a Blikk. Ám Rékasi Károly és Détár Enikő színművészek gyermeke – aki hamarosan a volt párja, Melitta oldalán a TV2 Párharc című műsorának új évadában is szerepel – nem a lokálokat és a lebujokat járta, hanem a rendre felügyelt. Nem is csoda, hogy eközben számos veszélyes szituációba keveredett az évek során.

A fiatalember személyvédelemmel és rendezvények biztosításával foglalkozó céget alapított, hogy segíthessen az embereknek.

„Szeretném megadni másoknak azt a biztonságot, ami számomra nem mindig adatott meg. Sok balhéba, verekedésbe keveredtem az évek során, ugyanis soha nem bírtam tétlenül nézni, ha a gyengébbet bántják, megalázzák. Ha ilyet láttam, keményen beleálltam a szituációkba, és nem volt ritka, hogy fegyvert fogtak rám” – mesélte Zsigmond a lapnak, aki kezdetben karitatív módon járta az éjszakát a barátaival közösen, hogy segítsenek a bajbajutottakon és javítsanak a közbiztonságon.

Zsigmond és egykori kedvese, Gallai Melitta

Később ez fejlődött saját vállalkozássá.

„Rendszeresen védtünk meg nőket, gyermekeket az éjszakai tömegközlekedési járatokon, és az ilyen alkalmakkor időnként egy-egy „bökő” is előkerült támadónál. Engem is többször megvágtak már, de végül mindig mi jöttünk ki jobban ezekből a szituációkból” – magyarázta a Blikknek a Párharc versenyzője, aki gyerekkora óta küzdősportot űz, ami a hasznára vált, amikor önmagát vagy másokat kellett megvédenie.

Zsigmond terveit az édesapja és az édesanyja is támogatta.

„Persze, van veszélye a dolognak, de mi Rékasiból vagyunk, így nincs olyasmi, ami legyőzhetne. Ha pedig egyszer mégis emberemre akadok, majd gratulálok neki” – jelentette ki Rékasi Zsigmond, akinek az édesapjával közös jelmondata, hogy „nincs kifogás”.

Épp ezért aktív a munka területén és több lábon áll, hiszen az R-SEC nevű vállalkozásával a személyvédelem mellett motiválni is próbálja az embereket. Ezúttal a TV2 Párharc című vetélkedőjében próbálja ki magát, amelyben volt egyetemi szerelmével, Gallai Melittával láthatjuk, akivel a forgatások óta már nem alkotnak egy párt.

„A műsor alatt élte virágkorát a kapcsolatunk, de idővel rájöttünk, hogy nem közös az utunk és szakítottunk. Ennek ellenére a tisztelet ugyanúgy megvan köztünk, de már mindketten a saját életünkre koncentrálunk” – mondta Zsigmond.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete