Lélek Sztárok

Már nem vágyik társra Rózsa György: „Ebben a korban nem szívesen alkalmazkodnék senkihez”

Rózsa György a nyugdíjas éveit is aktívan tölti. Rendszeresen szerepel különböző szórakoztató tévéműsorokban, három könyvet is írt, és olykor céges rendezvények házigazdájaként is feltűnik. A munka, és kisunokája, Ádám tölti ki a mindennapjait, a szerelemre már nem gondol.

„A sok elfoglaltságom mellett az idősebb koromra is gondolnom kell most már. Úgy döntöttem, eladom a  hűvösvölgyi házamat, és egy kisebb lakásba költözöm. A 300 négyzetméter túl nagy nekem…” – mondja Rózsa György, aki a felesége, a különlegesen szép tornászbajnoknő, Kanyó Éva elvesztése óta egyedül él.

„Huszonhárom évvel ezelőtt özvegyültem meg. Azt hiszem, már nem fogok társat találni. Ebben a korban megvannak az embernek a kialakult szokásai, nem szívesen alkalmazkodnék senkihez.”

„Hálás köszönettel tartozom”

Rózsa Csilla is támogatja az édesapja ötletét, hogy egy kisebb ingatlanba és a közelükbe költözzön. „Ádám imádja a nagypapáját, és jó lenne, ha minél több időt töltenének együtt. Apukám nagyon művelt, széles látókörű és olvasott ember, sok mindenre megtaníthatná az unokáját. Nyugodt lennék, ha a gyermekem az édesapám közelében nőne fel.”

S hogy milyen ajándékkal lehet örömet szerezni egy olyan sztárnak, akinek az egész élete sikeres volt?

„Apunak tényleg nagyon nehéz ajándékot adni, mert mindene megvan, amit szeret – mondja Csilla. – Azt hiszem, hogy ha ezt a Meglepetés magazin által készített családi karácsonyi fotósorozatot egy szép albumba rendezem, az nagy öröm lesz számára. De ezen túl is szeretnék még valamit mondani. Hálás köszönettel tartozom neki azért, hogy mellettünk áll ebben a nehéz időszakban. Édesapám szeretete, támogatása és megnyugtató jelenléte nélkül biztos nem sikerülne olyan hátországot teremtenem Ádámnak, mint amilyenben élünk.”

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete