Lélek Sztárok

Jobb együtt, mint külön: a hazai sztárvilág nagy szakításai és felmelegített kapcsolatai

A legtöbben azt gondolják, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó, a szerelem nem. Ám az alábbi sztárpárok rácáfoltak erre. Ők azok, akik egy időre szakítottak, hogy rájöjjenek, nem tudnak egymás nélkül élni.

Ezért járt valójában külön utakon Hódi Pamela és Tóth Bence: Eleinte nagy volt a csomag

Pamela éppen válófélben volt Berki Krisztiántól, amikor megismerte Bencét. „Ott voltam én, a férjétől különélő anyuka, akiről a média rendszeresen tudósított. Párkapcsolati krízis, válás, civakodás jellemezte az életemet, a mindennapjaim része volt az exférjem, amikor mi egymásba szerettünk” – mesélte Pamela. Persze, hogy mekkora is az a puttony, ami a celebbel együtt járt, csak a gyakorlatban derült ki. Erre utalt Bence, amikor elmesélte, hogy egy időre szakítottak.

„Volt a Covid alatt egy kisebb mélypontunk, amikor az esküvőnket is lemondtuk. Én akkor úgy gondoltam, túl nagy a csomag, amit a hátamra kell venni” – mondta az egykori sportoló.

„Megértettem és elengedtem, mert teljesen igaza volt, hiába fájt, hiába tudtam, hogy ő is szenved ettől a helyzettől – reagált erre Pamela. – Bence volt az, ki aztán kezdeményezett, közeledett. Udvarolt, kézzel írt levelet küldött…”

Lehet még tartós a kapcsolatuk? Gubík Ági és Szellő István 12 hónapig járt külön utakon

Hogy Szellő István és Gubík Ági miért mentek külön egykor, illetve a különélés után hogyan találtak egymásra, nem verték nagydobra. Tulajdonképpen az egész kapcsolatukat belengi egyfajta titokzatosság és ez már a kezdetektől így van. Talán ezért is röppennek fel rendszeresen hírek arról, hogy szakítottak. Például hogy azért nem költöznek össze, mert már nincsenek is együtt. Ezekre a hírekre Ági mindössze egyszer és így reagált.

„Nem vagyok kapcsolatfüggő, egyedül is jól érzem magam. Vízöntő a csillagjegyem, abból következően nem vagyok féltékeny sem. Inkább rám szoktak féltékenykedni a szabadságvágyam miatt” – nyilatkozta a Bestnek.

Hónapokig kerülgette egymást Eszményi Viktória és Heilig Gábor: „Őrlődtem, nem tudtam aludni”

Első randevújuk helyszínén fotóztuk Heilig Gábort és Eszményi Viktóriát

„Kovács Katitól hallottam először Gábor nevét, ő mondta, hogy milyen kellemes ember – mesélte Eszményi Viktória a megismerkedésükről. – Fél év múlva egy meghallgatáson ismertem meg személyesen a tévészékházban, majd egy hónapig együtt turnéztunk külföldön. Napról napra több lett közöttünk puszta munkakapcsolatnál, ám a szerelmünk nem teljesedhetett be.”

A két művész inkább elköszönt egymástól, aztán a sors megoldotta a dolgot. „Akkor én még mással éltem. Rengeteget vívódtam, hogy a két férfi közül melyiket válasszam. Őrlődtem, nem tudtam aludni. A Gabi utáni vágyakozás azonban mindent felülírt, hisz jóllehet, más volt még a párom, folyamatosan Gabira gondoltam. Ő sem tudott kiverni a fejéből. Amikor hazaért a külföldi turnéjáról, egy gyűrűvel ajándékozott meg, hogy bizonyítsa, komolyan gondolja velem. Akkor aztán el is költöztem a páromtól.”

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András: lehet tartós a felmelegített szerelem?

Több mint két éve jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk, ami sokakat megdöbbentett, hiszen 11 éven át kitartottak egymás mellett. 2022 végén azonban a két hírességet újra egymás oldalán látták egy buliban, majd tavaly márciusban ismét együtt mutatkoztak, amikor is közösen ünnepelték az énekesnő születésnapját.

Habár nem verték nagydobra, hogy felfrissítették a kapcsolatukat, de egyértelmű jelet küldtek azzal, hogy a Sztárbox című műsorban Reni a helyszínen szurkolt Andrásnak. A meccs után András még beszédesebben nyilatkozott. „Reni és anyu sokat segítettek a felkészülési időszakban, sokszor jegelték a testemet éjszaka, lézerrel kezeltek, s rám szóltak, ha elkenődtem.”

Gyakran táncol a szakítás szélén Dobó Ági és Kis Csaba: „Egyszerűbb lenne, ha elengednénk ezt a dolgot”

„Nagyon sok pofon ért minket az elmúlt 14 évben. A legnagyobb próbatétel számunkra az, hogy nagyon különbözőek vagyunk a férjemmel, amiből adódóan az egész házasságunk hullámvölgyek sorozatából áll” – mondta pár hete a Bestnek Ági, s azt is, hogy többször is kérték már szakember, párterapeuta segítségét.

„A legnagyobb mélypontunk nagyjából egy évvel ezelőtt volt. Ekkor fordult meg bennem életemben először az, hogy lehet, egyszerűbb lenne, ha elengednénk ezt a dolgot, amiért már ilyen sok éve küzdünk” – folytatta a kétgyermekes anyuka, aki szerint a szakítás előtti utolsó pillanatban a férje lépett, sikeresen. – „Ő volt az, aki tizenkét év után először beleállt úgy, hogy ezt viszont az ő feladata összetartani, és ha eddig én voltam, most ő lesz az, aki ezt összeragasztja.”

Bessenyei-Váradi-Darvas-Tolnay: a hazai sztárvilág legfurcsább szerelmi négyszöge

Legendás néhai művészeink között is akadnak olyanok, akik szakítás után visszataláltak egymáshoz egy időre. Például Bessenyei Ferenc, aki 1951-től Váradi Hédivel alkotott egy párt. Valósággal lubickoltak a boldogságban. Váradi Hédi családja szerette, befogadta az elvált férfit, habár mindenki tudta róla, hogy a női nem nagy rajongója. Mégis Hédi lépett félre: belehabarodott színpadi partnerébe, Darvas Ivánba. Hogy még kacifántosabb legyen a sztori, Darvas abban az időben Tolnay Klárival élt együtt. Végül helyre rakták a dolgokat, és mindenki maradt az eredeti partnerével. Ám mindkét pár csak egy ideig élt együtt.

Szöveg: Szabó Csaba

Fotó: Birton Szabolcs, Olajos Piroska, Nagy Zoltán, Dfp, tv2, Mti

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete