Lélek Sztárok

Hetvenen túl is fiatalos: így dolgozik az egészségért minden nap Pataki Ági

A leghíresebb magyar modell hetvenen is jól érzi magát a bőrében. Igaz, mindent meg is tesz annak érdekében, hogy ez így is maradjon.

Ausztriai teleléssel kezdte az évet Pataki Ági. „Évtizedek óta járok az Alpokba, de síelés helyett most már csak sífutok. Tudomásul veszem a koromat, de nem adom fel, csak egy helyettesítő, könnyebben végezhető sportot találtam ki magamnak” – mondja a 72 éves modell és filmproducer, aki a vakáció után ágynak dőlt.

„Sajnos itthon megfáztam. Nem szoktam beteg lenni, most is gyorsan túl akarok jutni a kellemetlen tüneteken, ezért kúrálom magam és pihenek. Hétvégén már szeretném a Balatonon róni a köröket. Régebben rendszeresen futottam, de már ezt is lecseréltem egy könnyebb műfajra, a gyaloglásra.”

Ági azt mondja, túl a hetvenen is jól érzi magát a bőrében. „A kesergés helyett megtalálom a mindennapi örömöket. Csak azzal foglalkozom, aminek értelmét látom. Mindig vannak új céljaim. Hamarosan a GAL Vitaminnal közösen létrehozott multivitaminunk férfiaknak szóló változatát jelentetjük meg, miután a női verzió nagy siker lett. Már csak egy hiteles férfikarakter kell. Gábor kitűnő választás lenne, de egyelőre ő ellenáll annak, hogy 69 évesen modell legyen. Szóval, ez csak egy vicc, pedig szerintem, sosem késő elkezdeni.”

Fotó: Schumy Csaba

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete