Lélek Sztárok

Az imádott nagyszülőknek állít emléket Fehérvári Gábor Alfréd

Az énekes és a nagymamája között nagyon szoros volt a kapcsolat, szeretne méltóképp emlékezni rá és az összes nagyszülőre.

Szem nem maradt szárazon, amikor Fehérvári Gábor Alfréd a Csináljuk a fesztivált! döntőjében énekelt. Az évszázad magyar slágerét kereső versenyben Charlie: Nézz az ég felé! című dala Freddie előadásában érdemelte ki az első helyet. A gyönyörű ballada az énekes lelkéből szólt, de mi úgy tudjuk, hogy előadás közben az imádott nagymamájára is gondolt.

„Nagyon szoros kapcsolatban álltam a nagyszüleimmel. Sajnos már egyikük sem él. A mamát három évvel ezelőtt, 86 évesen veszítettük el, épp a  kislányom, Léna születése előtt egy hónappal. Amikor elénekeltem ezt a lírai szerzeményt a fináléban, a nagymamám is eszembe jutott. Bevallom, a mai napig nagyon hiányzik. Az öcsémmel a hétvégéket és az iskolai szüneteket mindig nála töltöttük. A mi kapcsolatunk jócskán túlmutatott az átlagos nagyszülő-unoka viszonyon. Szeretettel nevelt és tanított minket, olykor ezerszer elismételt tanulságos történetekkel” – meséli Freddie.

Kávézóját
a nagymamájáról
nevezte el

Emlékfalat állított Rozália mamának

Az énekes tavaly nyáron üzleti vállalkozásba fogott. A Dunakanyarban lévő kézműves fagylaltozóját és kávézóját pedig az imádott nagymamája emlékének szenteli.

„Azt akartam, hogy a nagymamám mindig velem legyen, így született meg a Rádai, ami a mama vezetékneve. Az üzletben kitettem egy régebbi fényképét abból a korszakából, amikor még életerős asszony volt. Olyan jó ránézni erre a képre, árad belőle a nyugalom és a felhőtlen boldogság. Hamarosan lesz egy emlékfalunk, amire a vendégek felírhatják a nagyszüleiktől származó kedvenc idézeteiket. Ez lehet egy vicces vagy akár egy megható mondat tőlük. A mi mamánknak például az volt az egyik szavajárása: el nem cserélnélek benneteket ötven leányért sem!” – árulja el nevetve az énekes.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete