Lélek Sztárok

Édesanyja állandó jelenléte miatt mentek tönkre Fodor Zsóka házasságai, mégsem bánja a mamahoteles éveket

A színésznő két férjével is az édesanyjához költözött haza és ma már tudja, válásainak éppen ehhez lehetett köze leginkább.

Fodor Zsókának rendkívül bizalmas kapcsolata volt az édesanyjával. Olyannyira, hogy mindig vele élt, még azután is, hogy férjhez ment. Ez úgy zajlott, hogy először az első, majd a második férje is hozzájuk költözött. Zsóka korábban elmesélte, bizony az édesanyja állandó jelenléte is szerepet játszott abban, hogy tönkre­mentek a házasságai, mégsem bánja, hogy annyit volt a mamával, amennyit csak tudott. Ők ketten nagyon szoros egységet alkottak, és a színésznőnek a Barátok köztben történő befutásáig igen szerényen éltek, hónapról hónapra küszködtek.

„Amikor megtudtam, hogy én leszek Magdi anyus, és ezzel megoldódott az életünk, repültem haza a mamához, és mondtam neki: drága édesanyám, mostantól nincs gondunk. Nem is volt többé soha. Ő azóta már az angyalokkal van, de amikor elment, a lánya felől nyugodt lehetett. Tudta, hogy egyedül is biztonságban vagyok” – mesélte Zsóka.

Fotó: Rákosi Péter

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete