Lélek Sztárok

Sírva fogadta unokája első szavát Heller Tamás: a kis Hanna alaposan meglepte a nagypapát

Hanna már 16 hónapos, nagypapája pedig újra gyerek lehet mellette.

A jó erőnlétre most kétszeresen is szüksége van Tamás­nak, hiszen a 16 hónapos kis unokája leköti az energiáját és a figyelmét. „Hanna a családunk szeme fénye. Nagyon boldog vagyok, hogy végül mi is nagyszülők lettünk. Ha arról van szó, kúszok-mászok a kislány után, minden csínytevésben benne vagyok. Az első szó, amit kimondott: papa! Nem bírtam megállni könnyek nélkül… Az unokám neve is nagyon tetszik: Heller Hanna. Hát nem csodálatos?” – mondja a büszke nagypapa. Kevesen tudják, de Heller Tamás zeneszerzőként és szövegíróként is sikeres. Annak idején dalokat írt a Záray–Vámosi házaspárnak, Bajor Imrének, Kabos Lászlónak és Koós Jánosnak.

Kis unokája, Hanna
bearanyozza az életét

„A fiam örökölte tőlem a zeneszeretetet. Peti sokáig dobolt, most tévés műsorvezető-szerkesztő. Nagyon jó a kapcsolatunk, őszinte és mély bizalom alakult ki köztünk, ami talán annak is köszönhető, hogy gyerekként sokszor vittem magammal a fellépéseimre, az autóban ülve pedig beszélgettünk.”

Heller Tamás azt mondja, élete a szórakoztatás, de igazán már csak egy dologra vágyik. Sokáig szeretnék együtt lenni a családommal. Édesapám 62 éves korában halt meg, édesanyám 92 évesen ment el. Jó lenne magas kort megélni. Ha Hanna majdani esküvőjén ott lehetnék, az maga lenne a beteljesült álom!”

Fotó: DFP/Schumy Csaba, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete