Lélek Sztárok

60 éves lett Geszti Péter: „Az a dolgom a világban, hogy olyat csináljak, ami másokat boldoggá tesz”

Geszti Péter bármit csinál, az arannyá válik. Gyerekszínészként kezdte a pályáját, és a mai napig nagyon népszerű.

Dalszövegíró, tartalomgyártó, kreatív reklámszakember, televíziós műsorvezető és nem utolsósorban szívesen koncertező zenész. De azt mondják, minden sikeres férfi mellett egy okos és támogató nő áll. Ezt a nőt az ő esetében Ditz Editnek hívják. A kétgyermekes édesapa így vallott a házasságukról:

„Nagyon nehéz tartani az egyensúlyt a család és a karrier között. Edittel mi kiegészítjük egymást, amiben ő jobb, azt hagyom, hogy csinálja, amiben én vagyok a jobb, azt ő hagyja, hogy én csináljam. Edit felelős a cégeink vezetéséért és a logisztikáért, én a kreatív tartalmakért.”

A 16 éve együtt lévő házaspár előnyösnek tartja, hogy közösen valósítják meg az álmaikat. „Azt látom, hogy a párok gyakran elveszítik a közös célokat egy idő után. Nekünk sok olyan közös dolgunk van, ami mindkettőnket érdekel, jó értük lelkesedni, ezért több ponton tud kapcsolódni az életünk egymáshoz hosszabb távon” – nyilatkozta korábban a Meglepetésnek. De vajon a 60 éves Geszti Péter minek örülne a közönség részéről? „Maradjon meg valami belőlem az emberek emlékezetében. Mindegy, hogy mi. Az a dolgom a világban, hogy olyat csináljak, ami másokat boldoggá tesz.”

Fotó: DFP