Lélek Sztárok

Hivatásos örömlány ara, táltos férj: hazai sztárok, akik háromszor vagy többször házasodtak

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy elsőre megtalálja az igazit. Akinek van ereje kilépni egy rossz házasságból, idővel újrakezdi, és tanulva az előzményekből, megint hinni kezd az örökkön örökében. Egyesek aztán megint, és újra…

Verebes István: Már negyed évszázada a negyedikkel él

Csupán 23 éves volt, amikor először nősült, egy hivatásos örömlány csavarta el a fejét. Két és fél évig voltak együtt, barátságban váltak el. A színész második neje Héczey Éva, a Szegedi Nemzeti Színház egykori művésznője volt. Harmadik felesége Kánya Kata műsorvezető-színésznő lett, vele 1988-tól 1992-ig élt együtt. Negyedik választottjával, Ágnessel több mint húsz éve boldogok.

Gregor Bernadett: Orvos, producer, táltos, színész férjek

Gregor Bernadett első férje egy tüdő­gyógyász volt, majd megismerte Gát György producert, akivel bár négy évig alkottak egy párt, házasságuk kilenc hónap után gallyra ment. Bernadett 2004-ben a magát táltosnak tartó Somogyi Istvánnal jött össze, aki megcsalta, emiatt házasságuk végére kilenc év után a bíróság tett pontot. 2018-ban a negyedik férj, Szarvas Attila színész közölte a közösségi oldalán, ő és Bernadett válnak.

Varnus Xavér: Három exfeleség, két gyerek

A kora húszas éveire már háromszoros elvált férfi és kétszeres apa volt az orgonaművész. Még Kanadában szeretett bele egy nála 13 évvel idősebb brit nőbe, és 19 évesen már karjaiban tartotta első gyermekét. „Amikor a fiamat, Dant hazavittük a kórházból, mellé­kuporodtam az ágyra, elkezdtem vele játszani. Akkor elkaptam a feleségem egy pillantását, amiből rögtön kiolvastam, hogy ez a szegény hölgy most jött rá: tulajdonképpen mostantól neki két gyereke van” – mondta a már nagypapa Xavér a Szavakon túl című műsorban, s azt, hogy két évvel később elváltak. Aztán egy francia nő mellett kereste a boldogságot, aki életet adott második fiának, de sem ez, sem a következő frigy nem élt meg hosszú időt.

Kandász Andrea: A negyedik lett a befutó

Andi először 18 évesen mondta ki az igent, az a házasság csak két évig tartott. Egy évvel később már újra az oltár előtt állt, de három év múlva elváltak. Nem sokkal a második házasságának tönkremenetele után ismét férjes asszony lett, közös gyermekük is született, a kapcsolat mégis zátonyra futott. Negyedik férjéhez, Ferihez 30 évesen ment hozzá, több mint 25 éve, így hát ez a szerelem kiállta az idők próbáját. A sok válás ellenére jó kapcsolatot ápol az exeivel, karácsonykor őket is meglepi, ahogy a volt férjeik rokonai is számíthatnak a műsorvezetőre.

Kassai Ilona: Kismamaként mondott igent

A színésznő négyszer ment férjhez. „Az első házasságom után jött egy szerelem, az tíz évig tartott. A tizedik házassági évfordulónkon költöztem el tőle: ő csokor rózsával jött haza, én bőrönddel vártam.” Harmadik urával, egy gépjárműoktatóval nem volt nagy a szerelem, el is váltak másfél év múlva, aztán beleszeretett Zana József színészbe. „Az esküvőt addig húztam, hogy biztos legyen az, hogy gyerekem lesz. A nyolcadik hónapban keltünk egybe” – mondta Ilona, akinek a gyerekét ma mindenki Ganxsta Zoleeként ismeri.

Ők is sokára találták meg az igazit

  • Miklósa Erika első férje a mendzsere, Lóránth Zoltán volt, akitől 13 év házasság után vált el. Őt követte Schiffer Miklós divattanácsadó, akihez 2009 júliusában a legnagyobb titokban ment hozzá. Három év után elváltak útjaik, majd a művésznő 2013-ban újra frigyre lépett: Csiszár Zsolttal egy év szerelem után kötötték össze az életüket.
  • Zorán első neje Tarjányi Gyöngyi modell, színésznő volt. Őt követte Lévai Éva énekesnő, aki hosszan tartó betegségben hunyt el, özvegyen hagyva férjét és árván kislányukat. Zorán végül Hegyi Barbara mellett találta meg a boldogságot.
  • Szinetár Dóra szinte gyerekként ment nőül Lőcsei Jenő koreográfushoz. A válás után Bereczki Zoltán asszonya lett, de ennek a frigynek is bontóper lett a vége. Dóra ma Makranczi Zalán felesége. A színésznő mindhárom férjének szült egy-egy gyermeket.

Fotó: Birton Szabolcs