Lélek Sztárok

Az egyik legjobb operaénekes, de akkor mi szüksége erre? Ezért vállalta valójában a The Voice-t Miklósa Erika

A válogatók alatt a megérzéseire hagyatkozik, ez már tisztán látszik pár adás után is. De azt eddig csak kevesen tudták, hogy miért is vállalta el a coach szerepet ebben a számára látszólag idegen közegben.

Szinte minden létező díjat megkapott, rangos állami kitüntetések birtokosa, mégis szomszédlány-típus maradt. Kedves, mosolygós, temperamentumos, érzékeny nő, két lábbal a földön jár, megközelíthető és segítőkész. Mint mondja, egy pillanatra sem feledi a gyökereit. Erika többek között ezért is vállalta el a The Voice coachingfeladatait. Mert annak idején ő is egy ismeretlen kislány volt, akit az énektanára küldött el egy operaházi válogatásra.

Az RTL-en keresi a tehetségeket

Meg akarja fejteni a versenyzőket

Az RTL The Voice című műsorának coachingmunkája azért izgatta, mert nagyon érdeklik a fiatal tehetségek. Másrész, mert kíváncsi, vajon rövid idő alatt képes-e úgy megismerni a lelküket, hogy a hozzájuk leginkább passzoló produkció kerüljön hétről hétre a színpadra.

„A tehetségkutató alatt mindvégig a megérzéseimre hagyatkozom. Hatalmas kihívás megérezni a versenyző lelkét, megtalálni hozzá a kulcsot, és kinyitni, hogy aztán a színpadon ragyoghasson. A coachingfeladatok mellett kicsit a női, anyai minőségemben is lavírozok a csapatomban, és nagyon drukkolok nekik” – meséli.

Fotó: RTL

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete