Sztárok Uncategorized

Vad éjszaka lehetett: magyar színésszel ünnepelte a szülinapját Madonna

A feltörekvő magyar tehetség játszott a Cannes-i Filmfesztiválon Arany Pálmával jutalmazott La vie d'Adele című filmben is.

Augusztus 16-án ünnepelte 64. születésnapját Madonna, aki, ahogy az nála lenni szokott egy hatalmas partit csapott a jeles alkalomból. A buliról pár részlet már kiderült: a Daily Mail beszámolója szerint az énekesnő Szicíliában bulizott, ahol egy autó hátsó ülésén két francia nővel is csókolózott.

A megint botrányosra sikeredett buli vendéglistán egy magyar színész, Funtek Sándor is szerepelt. A 23 éves férfivel még egy közös képet is megosztott a világsztár a 24 óráig látható Instagram-storyjában, amin látszik, a két híresség igen jó kapcsolatot ápolhat.

A két híresség közeli kapcsolatot ápolhat Forrás: Instagram/Madonna

A fiatal színész játszott a Cannes-i Filmfesztiválon Arany Pálmával jutalmazott La vie d’Adele című filmben és például a netflixes Russian doll, vagyis Végtelen matrjoska című, részben Magyarországon forgatott drámasorozatban is. Funtek szerepelt az A Feleségem története, Enyedi Ildikó rendezte moziban is és számos francia alkotásban.

Édesapja a neves magyar színházi rendező és legendás színész, Funtek Frigyes.

Kiemelt kép: GettyImages

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete