„Tizennégy éves korom óta főzök. Kezdetben újságokból vágtam ki a recepteket, és ragasztottam be egy albumba. Most már a saját ötleteimet valósítom meg. Heti 16 órát töltök a konyhában, ez a kedvenc területem a lakásban. A szezonális és friss alapanyagokból készült, kortárs konyha híve vagyok. Szeretem, ha az étel kevés összetevőből készül, frappánsan, vagányan. Számomra fontos, hogy legalább egy jó minőségű, úgynevezett séfkésem legyen, mert könnyű és biztonságos vele a munka. A szekrényemből nem hiányozhatnak a különféle olívaolajak sem, mert amellett, hogy egészséges, az ételek ízesítésére is kiváló. Ezen kívül gyömbért és csilit is mindig tartok itthon, mert izgalmassá teszik az ételeket. Talán mások számára meglepő, de én még a húslevesbe is rakok gyömbért. Nagyon szeretem, hogy a konyhámban gáztűzhely van, mert a lángja meghitté teszi a főzés minden pillanatát. Jóllehet a modern szakácsművészetet képviselem, a konyhai eszközökben a régimódi dolgokat is kedvelem. Ahhoz, hogy finomat főzzek, nem feltétlenül kellenek puccos és drága kellékek.”
Wossala Rozina: „A húslevesbe is teszek gyömbért!”
2018. február 15.
1 perc az átlagos olvasási idő
A Konyhafőnök című műsorból
-
Megosztás
Kapcsolódó cikkek
TOP Cikkek
Receptjeink
Otthon
Sztár
Címkék
50+
anya és lánya
b. molnár márk
bata kata
család
desszert
diéta
ebéd
egészség
endrei judit
ezotéria
fogyás
fogyókúra
főzzünk jókat olcsón
főétel
gyereknevelés
gyász
holczhaffer csaba
horoszkóp
hosszú házasság
házasság
karácsony
kert
kiszel péter
koronavírus
pszichológus
páhy anna
párkapcsolat
recept
receptneked
retró
rtl klub
spórolás
stressz
szerelem
szurovecz kitti
szépségápolás
színész
színésznő
takarítás
Tv2
vacsora
válás
ványik dóra
édesség