Ezotéria

Súlyos döntéseket kell meghoznia ennek a két csillagjegynek a héten: horoszkóp augusztus 6. – augusztus 12.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III.21.–IV.20.
Nem kell túlvállalnia magát, hogy azt a benyomást keltse: ön teszi a legtöbbet csapata sikeréért. Alapvetően van is ebben igazság, még ha a legtöbb befektetett munka nem is öntől származik. Tudása és képességei pótolhatatlanok. Különösen nagy figyelmet szentel a megjelenésének, aminek egy bizonyos személy az oka. Ha nem egyedülálló, akkor se bánja, hogy tetszeni akar – talán éppen ennyire van szüksége.

BIKA
IV.21.–V.20.
Önmagát is meglepheti, milyen hirtelen változik a hangulata: egyszeriben nem is vágyik másra, mint hogy szerettei körében, vagy akár egyedül töltse a szabadidejét. Nagyobb kedvét leli otthona csinosítgatásában, mint hogy egy nyüzsgő társaság központi figurája legyen. Kövesse a vágyait, és mondjon nemet minden invitálásra, ami nem lelkesíti! A kollégáival szemben több türelemre és empátiára lesz szüksége, mert ön lesz a támaszuk.

IKREK
V.21.–VI.21.
A „mindent vagy semmit” jegyében telnek a napjai, vagyis vagy egyszerre százféle munkát végez éjt nappallá téve, vagy a lábát lógatja. Egyik esetben a teljes energiakészletét elhasználja, és még az egészségét is kockáztatja, a másikban pedig hagyja, hogy ellepjék a teendők. Találja meg inkább az egyensúlyt! Érzelmi téren tanácstalan, nem tudja, hogyan kellene kommunikálnia, vagy kifejezésre juttatnia az érzéseit.

RÁK
VI.22.–VII.22.
Túlzottan sokáig tépelődik a részleteken, miközben jobbnál jobb lehetőségek úsznak el ön mellett, amelyeket szinte észre sem vesz. Tegye végre félre az aggályait, és vállaljon nagyobb kockázatot, hogy megragadhassa a valódi lehetőségeket, különösen most, hogy a karrierje kerül a fókuszba. A pénzügyek tekintetében felelősségteljes döntéseket kell hoznia annak érdekében, hogy a jövőben ne kényszerüljön radikális megszorításokra.

OROSZLÁN
VII.23.–VIII.23.
Úgy érezheti, hogy túlságosan függ mások erőforrásaitól, de most végre lehetőséget kap, hogy önállósodjon. Ha kell, még a munkahelyváltástól sem riad vissza, de a jelenlegi közegében is kivívhatja a függetlenségét. Legyen egy konkrét, aprólékosan kidolgozott terve a szabadulásra. Ha elégedetlen a külsejével, vagy unja már a jelenlegi stílusát, apró változtatásokkal feldobhatja a megjelenését, de ne fordítson teljesen hátat a valódi önmagának.

SZŰZ
VIII.24.–IX.23.
Mielőtt nagy hévvel nekiáll megvalósítani az álmait, vessen egy pillantást rá, hogy mik is azok tulajdonképpen. Valóban azok a vágyak fogalmazódnak meg önben, amelyek a jelenlegi élethelyzetében is fontosak, vagy csak elfelejtett menet közben új célokat kitűzni a régiek helyett? Ha nem érzi teljesen jól magát a bőrében, lehet, hogy eljött az ideje egy kiadós méregtelenítésnek, amely nemcsak a testét, de a lelkét is gyógyítja.

MÉRLEG
IX.24.–X.23.
Könnyedén meg­győzi a megfelelő személyeket elképzelései létjogosultságáról, így ne habozzon, éljen a lehetőséggel! Megnyerő, határozott és egyértelmű kommunikációja a meglepetés erejével hat, még keresztkérdésekkel sem engedi magát elbizonytalanítani. Ne hanyagolja tovább a barátait, próbáljon meg mindenkit belesűríteni kevéske szabadidejébe. Egy rövid találkozóért is hálásak lesznek, csak érezzék a figyelmét.

SKORPIÓ
X.24.–XI.22.
Bár még koránt sincs vége a nyárnak, a munkahelyén gőzerővel halad előre, és másoktól is elvárja, hogy maguk mögött hagyják a lazább munkatempót. Ne legyen ilyen szigorú, még önmagával se, hiszen szükségtelen. Ne engedje, hogy a karrierépítése a magánéletét is meghatározza, mert partnere nem viseli el sokáig a másodhegedűs szerepét. Nem kell választania, csupán különítse el élesebben életének két meghatározó területét.

NYILAS
XI.23.–XII.21.
Képtelen betelni a nyár kínálta lehetőségekkel. Még a korábbi nagy hőség sem szegte kedvét, most különösképpen élvezi az életet. Ha van lehetősége utazni, nincs olyan úti cél, amit kihagyna, de itthon is nehezen mond le akár csak egyetlen programról is. Energiája teljében nem is kell lassítania, egyelőre az a fontos, hogy élményekkel gazdagodjon. Szakmai téren egyre több lehetőséget fedez fel, találja meg a leginkább kedvére valót.

BAK
XII.22.–I.20.
A test, a lélek és a szellem harmóniája olyan vonzerőt kölcsönöz önnek, aminek szinte mindenki a bűvkörébe kerül. Élvezi a csábító szerepét, de vigyázzon, hogy ezzel nehogy épp a választottja szívét törje össze. A kimondatlan sérelmek csak megmérgezik a kapcsolatokat, nem söpörhet minden problémát a szőnyeg alá. A megfelelő helyen és időben tisztázza ezeket! Ossza fel újra az elvégzendő feladatokat, a mostani ütem nem tartható!

VÍZÖNTŐ
I.21.–II.19.
Ne higgye, hogy nem létezik második esély, vagy nem érdemes azt megadni bizonyos kapcsolatoknak. Fontos, hogy mindketten lássák be a hibáikat, tévedéseiket, és beszéljenek minél többet nyíltan és őszintén. Alapvetően jó emberismerőnek nevezhető, mégis hajlamos könnyen megbízni másokban. Amint átlátja kollégái valódi szándékait, azoknak megfelelően tud majd velük kommunikálni. Ebből a tudásból ön csak profitálhat.

HALAK
II.20.–III.20.
Ha egészségesebb életmódra térne át, az minden területen éreztetné hatását, energiatöbblete a munkában is eredményesebbé tenné, a párkapcsolatának minőségéről nem is beszélve. Tegyen többet önmagáért: ha rászánja magát, nem esik majd nehezére kitartani, sőt tartósan változtatni. Érzi, hogy a pénzügyek terén túlvállalta magát, és nem is biztos, hogy a legjobb befektetéseket választotta. Változtatni nem, de valamennyit javítani tud a helyzeten.

 

 

 

Fotó: shutterstock