Ezotéria

Igaz történet: „Az égre dobtak fel kerekesszékes embereket”

A kedvenc amerikai sorozatom szereplőivel táncoltunk, és a legjobban a Zorba, a görög című számra járt a lábunk. Közben az égre dobtak fel kerekes székes embereket, akik színes ejtőernyők segítségével értek földet.

A régi munkahelyemen voltam, nem láttak szívesen. Kimentem.az üzletből, és elmentem egy étterembe, annak a teraszán volt egy nagy sátor. Szinte fesztiváli volt a hangulat, nagyon jól éreztem magam. A kedvenc amerikai sorozatom szereplőivel táncoltunk, és a legjobban a Zorba, a görög című számra járt a lábunk. Közben az égre dobtak fel kerekes székes embereket, akik színes ejtőernyők segítségével értek földet, de egyáltalán nem aggódtunk értük, látszott, hogy biztonságban érzik magukat. Utána kijöttem, és anyukám várt a kapunál. Mérges volt, hogy nem szóltam, merre csavargok. Visszamentem a régi munkahelyre, és megint rossz lett a hangulatom. Segítettem egy kicsit a munkatársamnak, és mondtam, hogy azt csinálok, amit szeretnék, mert a tulajdonosok kedvence vagyok. Jó volt látni a meglepődöttséget az arcukon. Utána felébredtem, és egész nap jó volt a hangulatom – írta korábban egy olvasónk, aki kérte, fejtsük meg az álmát.

Különös álma egy kedvező és nagy változást jelez előre, emellett arra is figyelmezteti, hogy bánjon jól és megfontoltan ezzel. Írta, hogy a valóságban munkahelyet keres, így ezt a szimbólumot e szerint kell értelmezni.

Viszont amellett, hogy álmában ez az esemény visszaköszön, arra is felhívja a figyelmét, hogy a személyisége és az élete változóban van. Az ezt körülvevő események jelzik, hogy ez a változás igencsak kedvező lesz. A változásra mutat még rá a tánc is, ami még a dinamizmust, az életerőt és az elszántságot is szimbolizálja.

A sátor jelenléte azt jelzi, hogy tele van kalandvággyal, valamint hogy ez az életszakasza, melyben most van, egy átmeneti állapot, úton van egy új élethelyzet felé. Remélhetőleg ez egy kedvező állást jelent. Az, hogy álmában úgy gondolta, a munkatársai nem látják szívesen, a saját gondolatait tükrözi. Az idegen emberek vagy ismerősök véleménye, tettei a legtöbbször a saját érzéseinket mondják el kendőzetlenül. Vagyis itt arra hívja fel a figyelmét, hogy már ön nem érzi jól magát azon a helyen a jelenlegi helyzetében: „nem látja ott szívesen magát”.

A szórakozás, a zene, a tánc és jókedv arra utalnak, hogy a lelke, a sorsa, a jelleme mozgásban, fejlődésben van. Tele van/lesz életerővel és elszántsággal. A vidám zene a bizakodást jelöli, ami segíti majd terveit. Megnő az önbizalma, ezzel a hozzáállással pedig bármit elérhet.

Az, hogy kedvenc színészeivel táncolt, arra hívja fel a figyelmét, hogy vigyáznia kell, hogyan és mire használja új erejét! A híres emberek arra utalnak, hogy milyennek látnánk magunkat a legszívesebben, de arra is felhívja a figyelmét, hogy a valós életen el kell kerülni azt, hogy szerepet játsszunk, mert a színjáték visszaüthet, és kellemetlen helyzetbe sodorhat.

Az a különös kép, hogy kerekes székes emberek szállnak le színes ejtőernyőkkel, szintén a kedvező változást jelképezi. A színkavalkád a boldogságot mutatja, az ejtőernyő a kontrollált kalandvágyat, vagyis azt, hogy annak ellenére, hogy bizakodik, tudja, nehéz helyzeten van. A kerekes székes emberek is arra utalnak (hacsak nincs a környezetében egy ilyen ismerős), hogy tudja, uralnia kell az életét, egyensúlyt kell teremtenie a vágyai és a valóság közt. Amennyiben van ilyen ismerőse, úgy hallgassa meg az ő tanácsait is!Az odafigyelésre figyelmezteti álma vége is.

Az édesanya képe is saját magát jelöli: vagyis a lelkiismeretét. A dorgálással inti óva magát, hogy bármennyire is megnő az önbizalma, és idővel elkezdi halmozni a sikereket, mindig maradjon önmaga, nehogy elbizakodottá váljon! Ha ezeket betartja, egy igen sikeres út vár önre.

Fotó: pexels