Címlapsztori

Gáspár Laci és Niki: „Ennek a tökéletes férfinak tényleg én kellek?”

Olyan jó rájuk nézni! Hihetetlen összhangban és szerelemben élnek. Gáspár Laci hálát ad a sorsnak, hogy megtalálta a nőies és kedves Nikit, és azt kívánja, bárcsak minden örökre ilyen szép maradna!
címlapsztori, magyar sztár, x-faktor, gáspár laci, rivalda

Romantikus filmbe illő történet, ahogy Gáspár Laci és Niki megismerkedtek egymással. „A második válásom után éppen mélyponton voltam, amikor az egyik fellépésemen megakadt a szemem egy gyönyörű lányon. Niki a közönség soraiban állt, a tekintetünk találkozott. Az előadás után néhány rajongó autogramra várt a kijáratnál, Niki is köztük volt. Megkértem, maradjon még egy kicsit, mert meg szeretném ismerni. Később direkt ugyanabba az edzőterembe mentem, ahová ő is járt, hogy minél többször láthassam, és beszélgethessek vele” – árulja el Laci.
Niki szerette az énekes jellegzetes hangját: munkába menet Laci számait hallgatta, az ő slágereit dúdolta. Azt azonban nem gondolta, hogy rövid időn belül a felesége is lesz. „Még mielőtt először találkoztam Lacival, anyukámnak viccesen azt mondtam, hogy az esküvőmön Laci fog énekelni. Édesanyám pedig azt válaszolta, hogy képzelem én azt, hogy egy ilyen híres énekes ott lesz az esküvőmön” – meséli Niki, akinek mégis bevált a jóslata. Az esküvőjén valóban ott volt Gáspár Laci, de vőlegényi minőségben! „Nagyon sokat jelent nekem, hogy Laci feleségül vett, hogy ugyanolyan mélyen és tiszta szívéből szeret, mint ahogyan én őt. Talán túl sziruposan hangzik, de számomra ő a tökéletes férfi, és gyakran felteszem magamnak a kérdést: ennek a tökéletes embernek tényleg én kellek?” Laci azt meséli, nagyon fontos volt számára, hogy oltár elé álljon Nikivel, pedig korábban esze ágában sem volt harmadszorra megnősülni. „Amikor a második házasságom válással végződött, akkor lemondtam a szerelemről és arról, hogy lesz nekem még feleségem. Aztán belépett Niki az életembe, és általa megismertem az igaz szerelmet. Ekkor minden átértékelődött bennem, és természetesnek tartottam, hogy feleségül vegyem. Tudom, hogy Isten küldte nekem ezt a gyönyörű és okos nőt. Niki nagyon jó hatással van rám. Mi ketten együtt vagyunk egy egész.”
Laci azt mondja, szerencsésnek tartja magát, hogy már a kapcsolatuk elején megtapasztalhatta Niki nagyvonalúságát. „Niki ezer jelét adta, hogy szeret. Tudtam, hogy nem a pénzem és a népszerűségem kell neki, hiszen ezen idő alatt voltam én mélyponton is, amikor nem volt sok fellépésem, és pénzszűkébe kerültem. Sosem felejtem el, hogy a kapcsolatunk elején a saját spórolt pénzét adta oda, pedig még nem tudhattuk, hogy hová fejlődik a kapcsolatunk. A párom nagylelkűsége meghatott.”

„Van egy titkos vágyam”
Laci és Niki 2014 nyarán kelt egybe, 15 hónappal ezelőtt pedig megszületett a közös kisfiuk, Noel. „A fiunk igazi szerelemgyerek. Most először éltem át azt, hogy egy tökéletes és harmonikus kapcsolatba érkezett a baba. Hogy mennyire idilli környezetbe született bele, azt az egyik kedvenc történetem is jól tükrözi. A múltkor elmentünk Noellel a játszótérre, ő azonnal odarohant egy idegen kislányhoz, és puszilgatni kezdte. Noel valószínű nem ösztönösen tette, hiszen a kisfiunk azt látja otthon, hogy anya és apa is állandóan puszilgatja, ölelgetgeti egymást.” Laci bevallja, szeretne még egy gyereket a feleségétől, bár ez a téma most nincs napirenden, ez csak egy titkos vágy. „Nagyon boldog vagyok, hogy a két nagyobb gyermekem, a 13 éves Miriam és a 7 éves Lacika imádják a kistestvérüket. Ők is sok időt töltenek velünk, de nagyon örülnék, ha Niki megajándékozna egy kislánnyal is.” „Én 6-7 évet várnék még – veszi át a szót Niki. – Noel pici, később, amikor óvodás lesz, szeretnénk visszatérni a munkába.” Noel születése előtt Niki egy szállítmányozási cégnél dolgozott, és nagyon szerette a munkáját. „Tudom, hogy Niki szorgalmas, és szeretne dolgozni, de én azt tartanám jónak, ha itthon maradna, és vezetné a háztartást. Szerintem egy férfi tartsa el a feleségét, a családját. Bizonyos dolgokban konzervatív vagyok, Nikitől sem várom el, hogy reggelente bejárjon egy irodába. Szeretném magam mellett tudni, hiszen minden percet, pillanatot imádok vele tölteni.”

„Bárcsak örökre így maradna”
Laci azt mondja, igyekszik jó férj lenni. Nem iszik, nem dohányzik, nem kávézik, és kaszinóba sem jár. Csak az a fontos számára, hogy a felesége és a gyerekei minél több mindent megkaphassanak tőle. Szíve hölgyét tenyerén hordozza. Amikor megtudta, hogy Niki gyűjti a szép cipőket, de csak három pár van neki, azonnal meglepte még vagy harminc párral! „Egy nap arra mentem haza, hogy amíg dolgoztam, ő megtervezett egy gardróbsarkot, megépítette a polcokat, és telepakolta szebbnél szebb cipőkkel. El sem hittem, hogy ezt mind én kapom tőle! Én nem is kellettem a cipővásárláshoz, magától ráérzett, hogy milyen stílusú, formájú cipők tetszenek nekem. Imádom a férjem kreativitását, és ahogyan képes kimutatni a szeretetét” – árulja el Niki. Az énekes azt mondja, szakmailag és magánéletileg is mostanra ért révbe. „Nikinek köszönhetően rend és szeretet van az életemben. Azt kívánom, bárcsak örökre így maradna.”

Szívesen filmezne
Lacinak az idei év nagyon bejött: egy sikeres magyar mozifilmben, a Brazilokban is szerepelt. „Bár pici szerep volt, de nagyon szerettem forgatni. Szívesen színészkednék még több filmben, vagy akár tévés sorozatban is. Úgy érzem, rendelkezem egy kis színészi vénával, amit újabb filmekben boldogan kamatoztatnék” – árulja el az énekes.

„Most sokkal érzékenyebb vagyok”
Egy közvélemény-kutatás szerint Gáspár Laci az X-Faktor legnépszerűbb mentora. Ha kell, szórakoztató, ha kell, kritikus, de mindig őszinte és emberi. „Szerintem csak úgy érdemes ezt a munkát csinálni, ha nem kertelek, és megmondom a véleményem a versenyzőknek. Egyébként azt vettem észre magamon, hogy az utóbbi időben sokkal érzékenyebb lettem, és könnyebben meghatódom egy-egy produkción, emberi gesztuson. Nagyon remélem, hogy Ricco és Claudia nyernek. Bennünk megvan az a bizonyos X-Faktor” — véli Laci.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete