Címlapsztori

Király Viktor: „Úgy érzem, ez a pokoli fájdalom sosem múlik már el”

Fájdalommal teli, nehéz hónapok állnak Király Viktor mögött, aki egyetlen rossz mozdulat miatt segítség nélkül sokáig lábra állni sem tudott. Az énekes elárulta: balesetéből sokat tanult a türelemről.
kiraly viktor, magyar sztárok, sztárvilág, margitsziget, sztárban sztár

Hétről hétre úgy énekel és táncol a Sztárban sztár színpadán, hogy felhőtlen a mosolya, nyoma sincs az arcán szenvedésnek. A produkcióit látva nem gondolnánk, hogy Király Viktornak sokszor kínzó fájdalmai vannak, még korántsem múlt el a májusi kosaras sérülése. Ha visszagondol arra a balvégzetű napra, azt mondja, mai napig ordítani tudna dühében, hogy miként romolhat el minden egyetlen pillanat alatt. „Ez a csúnya baleset sajnos a legrosszabbkor ért – meséli Viktor. – Jött a nyár, a rengeteg fellépés, az utazások, a szórakozás és sok más dolog is, amit nagyon vártam. Nem beszélve arról, hogy mióta egyedülálló férfiként élem az életem, nagyon sportos mindennapokra rendezkedtem be. Hetente hatszor edzettem, konditeremben is, és róttam a köröket a Margitszigeten, huszonegy kilométer már meg sem kottyant. Aztán megtörtént a baleset, és mindenki azt mondogatta, gondoljam át az életem, miért kell most lassítanom, mit vittem túlzásba és egyáltalán, mi az ezoterikus oka annak, hogy megtörtént velem ez az egész. Ezzel akárhányszor előhozakodtak, mindig nagyon mérges lettem, mert az égvilágon semmit nem vittem túlzásba, nem égettem két végén a gyertyát. Elégedett és boldog voltam, erre tessék!” Viktor nagyon rosszul viselte azt az időszakot, amikor mozdulatlanságra volt ítélve. Vezetni sem tudott, ezért a szülei hozták-vitték, és nagyon nyomasztotta, hogy a szerettei miatta kénytelenek átszervezni az életüket. „Szerettem volna már túl lenni az egészen, de úgy tűnt, a pokoli fájdalom sosem múlik el. Nagyon nagy önfegyelemre volt szükségem az elmúlt három hónapban, és ha mindenáron értelmet akarok keresni a történtekben, csak azt tudom mondani, hogy a balesetnek köszönhetően sokat tanultam a türelemről. Igaz, ezt is nagyon morcosan mondom, és csak ha muszáj” – nevet Viktor, aki a napokban nagy örömére ismét vissza tudott térni a Margitszigetre, ahol sikerült lefutnia egy teljes kört. Ez a korábbi eredményeihez képest ugyan semmi, de a gyógyulása útján fontos mérföldkő. „Élvezem, hogy a szigeten tudok nyugodtan futni. Az emberek diszkrétek, és nem állítanak meg fotóért, autogramért. Vagy lehet, hogy túlságosan küzdenek az életükért a futópályán ahhoz, hogy érdekeljem őket?” – mondja viccesen Viktor.

Világsztároknak írna dalokat

Az énekes a fájdalmaitól eltekintve nagyon élvezi, hogy világsztárok bőrébe bújhat a Sztárban sztár című műsorban. A nagy álma is hírességekhez köthető, ám nem arról van szó, hogy utánozni szeretné őket.
„Ami az éneklés mellett mostanában a legjobban érdekel, az a zeneszerzés és a dalszövegírás – meséli Viktor, aki decemberi lemezbemutató koncertjére is nagy erőkkel készül. – Az egyik fontos célom és álmom az, hogy egy nap tagja lehessek egy olyan zeneszerző-szövegíró csoportnak, akik világsztároknak írnak dalokat. Talán furcsán hangzik, de engem a háttérmunka is nagyon érdekel, nincs bajom azzal, ha nem mindig én vagyok a középpontban. A Sztárban sztárt jó mókának és fejlődési lehetőségnek fogom fel, hiszen itt nagyon rövid idő alatt kell a lehető legjobbat kihozni magunkból. Ami viszont nagyon zavar, hogy a megjelenített karakterek miatt hétről hétre meg kell borotválkoznom. Tinédzserkorom óta borostás vagyok, és szőr nélkül olyan, mintha nem is én lennék. Belenézek a tükörbe, és nem ismerek magamra. Már nagyon várom, hogy visszanöveszthessem a szakállamat.”

Alakulóban van egy új szerelem

Király Viktor életében idén beállt egy fontos változás: ikertestvérének, Bennek és sógornőjének, Jessicának köszönhetően nagybácsi lett, és imádja unokaöccsét, a kis Kai-t. A család Amerikában élő része nemrégiben egy hétre hazalátogatott, Viktor pedig alig tudott betelni a kisbabával, aki nagyot nézett, amikor meglátta.
„Az apukájával, mivel ikrek vagyunk, nagyon hasonlítunk egymásra, és amikor először pillantott meg együtt minket, láttam a kis szemében némi zavarodottságot, de aztán hamar összeállt benne
a kép – meséli Viktor. – Csecsemő volt még, amikor utoljára személyesen találkoztunk, és hatalmas öröm volt látnom, mennyit nőtt, hogyan fejlődik és kommunikál a külvilággal. Órákon át játszottam vele, és rájöttem, imádok babázni. Persze saját gyereken egyelőre nem töröm a fejem, de nagyon szeretnék majd a jövőben.”
Viktor úgy érzi, most még nincs mit mesélnie a magánéletéről: mint mondja, alakulóban van egy kapcsolata, de olyan rövid ideje tart, hogy még nem szeretne a nyilvánosság elé állni az újdonsült párjával. „Kedves és nagyon szép lány. Úgy érzem, ez egy komolyabb szerelem lesz, ezért is tettem ki az Instagram-oldalamra egy olyan fotót, amin fogom a kezét, mert ezzel azt akarom jelezni, hogy valamit megindított bennem. Többet egyelőre nem akarok mondani a szerelmi életemről.” Viktor annyit még elárul, ő az első perctől önmagát adja a kapcsolatban, az erényeivel és a hibáival együtt, és ezt várja a másik féltől is. A népszerű énekesnek drukkolunk, hogy sikerüljön megtalálnia a számára ideális társat, és a szakmai sikerek mellett a magánélete is révbe érjen.

Ellensége a kontaktlencse

Viktor elárulta, a Sztárban sztár műsorban minden egyes átalakulását nagy kalandként éli meg: türelemmel viseli az órák alatt rákerülő maszkokat és a sokszor kényelmetlen jelmezeket is. „Egy dolog van csak, ami alaposan kifog rajtam, és az a kontaktlencse, ami a szemszín miatt fontos — árulja el az énekes. — Csíp, szúr, és folyamatosan olyan érzésem van tőle, mintha lenne valami a szememben. Igaz, van is! Egy biztos: ha egyszer divatba jön a tarka szem, akkor azt a trendet nem fogom követni.”

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete