Címlapsztori

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt: „Csilla álmai nekem fontosabbak, mint az enyémek”

Az idei év egyik kellemes meglepetése a Megyeri Csilla—Molnár Zsolt páros az Ázsia Expressz című tévéműsorban. Talán eleinte fenntartással fogadtuk őket, de igen hamar kiderült, hogy szerethetőek, és nagyon ügyesek. De kik ők a hétköznapokban, amikor nincs körülöttük tévéstáb és kamera?
ázsia expressz címlapsztori megyeri csilla molnár zsolt

Jelenleg Debrecenben élnek, de ezekben a napokban épp lakást keresnek a fővárosban. A pár ugyanis elhatározta, hogy Budapestre költözik, hogy jobban benne legyenek a dolgok sűrűjében. „Csilla miatt szeretnénk felköltözni. Neki fontos, hogy beinduljon a műsorvezetői karrierje. Megbeszéltük, hogy egy évet adunk, hogy valami komolyabb dolog történjen, Csilla esetleg saját műsort kapjon, vagy rendszeres szereplő legyen a tévében” – ecseteli Zsolt a jövőre vonatkozó terveket. Csilla ugyanis külsős szerkesztő-műsorvezetőként dolgozik a Debrecen környékén fogható Alföld televíziónál, de az igazi álma az lenne, ha valamelyik országos csatornánál helyezkedhetne el.

Építkezésen dolgozott

„Igazából nem görcsölök rá a televíziózásra, ha a sors úgy akarja, úgy is sikerülni fog, hiszen az Ázsia Expresszbe sem mi jelentkeztünk, hanem megtaláltak minket. Vétek lett volna kihagyni ezt a kalandtúrát, nagyon jól éreztük magunkat, még ha egy kis kellemetlenséggel is járt a kint töltött öt hét. Én elkaptam egy súlyos bőrfertőzést, amit még az orvos sem tudott megmondani, hogy mitől lehet, de szerencsére a szteroidos kenőcs segített, és lehúzta a bőrpírt. Zsolti gyűrűsujja pedig kiakadt egy rossz mozdulat közben, és hazaérkezésünk után is volt vele problémája, ezért néhány héttel ezelőtt meg kellett műteni, még most is be van fáslizva. Tudtuk kint, hogy minden rossz idővel megszépül, és így is történt. Boldogan idézünk vissza minden egyes pillanatot” – mondja Csilla. A pár azt meséli, amióta a tévéműsorban szerepeltek, megváltoztak körülöttük a dolgok. „Örülünk, hogy szimpatikusnak tartanak minket, és bármerre megyünk, pozitív visszajelzéseket kapunk. Bevallom, engem ez doppingol, mert kettőnk közül én vagyok a szereplősebb, Zsolti nem akar celeb lenni.” A 34 éves fiatalember szállítmányozási vállalkozó, és ha a helyzet úgy hozza, ő is beül a volán mögé, felpakolja az árut a kamionra, és leszállítja a megadott címre. „Nem esik nehezemre a munka. A 2000-es évek elején Londonban dolgoztam építkezéseken, és londiner is voltam egy szállodában. Nagyon kemény időszak volt, vajas pirítós kenyéren éltem, mert az volt a legolcsóbb. Két évig dolgoztam Angliában, összeszedtem egy kis pénzt, és abból kezdtem el itthon vállalkozni. Élelmiszerboltokat béreltem Debrecenben, de a nagy hipermarketek elterjedésével váltanom kellett, már nem ment jól az üzlet” – meséli Zsolt.

Vagy együtt, vagy sehogy

„Nagyon szeretem Zsoltiban, hogy talpraesett, a jég hátán is megél. Mellette biztonságban érzem magam, mert tudom, hogy mindig kitalál valamit, ugyanis utálja maga körül az állóvizet. Nagyon szorgalmas, és spórolni is tud. De ha rajta múlna, csak egy ruhám lenne” – árulja el nevetve Csilla. „Na igen, Csilla imád csinosan öltözködni, alig férünk el otthon a ruháitól, az ágyneműtartó is tele van a kacatjaival. Gyakran mondom neki, minek egy újabb ruha, hiszen csak egyszer-kétszer veszi fel, de hát igazi nő, aki akkor boldog, ha megdicsérik a külsejét”– folytatja Zsolt, aki bár néha zsörtölődik a menyasszonya vásárlási szokásai miatt, de valójában nagyon büszke arra, hogy vonzó nő a párja. „Négy éve vagyunk együtt, de mi már korábban is kinéztük egymást, mivel közös társaságba jártunk, csak akkor még mindketten egy másik kapcsolatban éltünk. Akkoriban Csilla hajmodell volt, és finoman szólva, nem csak a haja tetszett… Aztán kiderült, hogy egyikünknek sem igazán jó az a kapcsolat, amiben volt, és úgy döntöttünk, megpróbáljuk együtt.” Csilla és Zsolt nagyon hamar összeköltöztek, mert a férfi azon a véleményen volt, együttlakva ismerik meg legjobban egymást. „Vagy együtt, vagy sehogy! Ehhez ragaszkodtam. Közös háztartásban szeretek élni a barátnőmmel, nem jó, ha Csilla az anyukájával, én pedig egyedül lakom. Nekem olyan nő kell, akit bármikor átölelhetek.” Zsolti azt mondja, Csilla olykor makacs, és már előfordult, hogy megsértődött, és visszament az anyukájához, de egy csokor virág csodákra képes. „Én vagyok az, aki a békülést szokta kezdeményezni, mert Csilla kissé önfejű. De szerencsére két napnál sosem tart tovább a haragja, és eddig még mindig visszajött hozzám” – teszi hozzá pajkos mosollyal, és látszik Zsolton, hogy nagyon szereti Csillát.

Szeretnének kisbabát

„Én tengerparti esküvőről álmodozom, Zsolti hagyományos paraszt-lagzit szeretne, a városon felvonulva, hajnalig mulatozva, több száz fős násznéppel. Zsolti imád táncolni, énekelni, ha egyszer megragadja a mikrofont, nem engedi el” – meséli nevetve Csilla. A férfi úgy érzi, készen áll az apaságra. „Nagyon vágyom arra, hogy gyerekünk szülessen, de ebben a kérdésben is adtam haladékot Csillának. Ha bejönnek a dolgai, akkor egy picit későbbre tolhatjuk a dolgot, de ha nem, szeretném, ha két éven belül apuka lehetnék” – osztja meg velünk, és Csilla is hasonló véleményen van. „Nagyon sokáig nem húzhatom-halaszthatom a gyerekvállalást, én még öt évet adtam magamnak” – árulja el Csilla, aki csak egy dologban biztos: Zsolti az a férfi, akinek boldogan szülne.

A hároméves Minnie tortát kapott

A pár kedvence a hároméves Minnie, a pomerániai törpespicc. „Nekem Minnie nagyon fontos, szinte mindent hozzá igazítok. Ázsiába is csak úgy mentem el, hogy tudtam, Csilla anyukájánál jó helyen lesz. Ha nem lehetett volna elhelyezni egy megbízható személynél, akkor itthon maradok. Minnie-két a születésnapján is felköszöntöttük, turistaszalámiból készült tortát kapott” — mondja Zsolti.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete