Címlapsztori

Szabó Győző: „Nem tettem ígéretet Juditnak az apás szülésre”

Szabó Győző és Rezes Judit 16 éve élnek együtt, de csak nagyon ritkán szerepelnek közösen. A pár családi élete nagy változás előtt áll.  A színésznő a második közös gyermekükkel várandós. A babavárás időszaka mindkettőjüket izgalommal tölti el.
álomutazó apás szülés babavárás család csecsemő holczhaffer csaba kisfiú rezes judit szabó győző színész színésznő szülni 40 felett újszülött

Egy kanapén ülök Szabó Győzővel. Judit a másik szobában készülődik. Győző fáradt. Nagyon fáradt. Nem is titkolja. A szeme alatti karikákban nemcsak az elmúlt 48 év küzdelmét és örömét látom, hanem a kialvatlanságot is. Mint megtudom, idén egyetlen szabadnapja volt, amikor nem kellett sehová rohannia.„Augusztus 26. Megmaradt a dátum a fejemben, mert régóta nincs időm saját magamra. Legalább húsz éve folyamatosan dolgozom.  A telefonom 5 óra 37 perckor ébreszt, és attól a pillanattól kezdve éjfélig nincs megállás. De jövőre nyugisabb lesz. Februárban születik a kisfiunk, és megfogadtam, hogy több időt töltök a családommal.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete