Címlapsztori

SANDRA BULLOCK

Sandra Bullock a legjobb példa arra, hogy van élet 5O után! Boldog párkapcsolatban él egy fotóssal, és két gyereket fogadott örökbe. Az Oscar-díjas színésznő Hollywoodban adott interjút nekünk. Folytatás a Meglepetés magazinban!

Sandra két fekete gyereket fogadott örökbe. Előbb Louist, aztán Lailát. És igaz, hogy közben sokat dolgozik, de mindig hangsúlyozza, hogy mindennél és mindenkinél fontosabbak a gyerekei.

– Minden beszélgetést vagy ezzel a témával kezdünk, vagy ide lyukadunk ki, a gyerekekhez.

Hát persze, mert folyton ők járnak a fejemben. Nagyon erős karakterű gyerekek. Minden, amit csinálok, erről a két kis kölyökről szól. Néha majd’ megölik, de közben imádják és megvédik egymást, sokszor még tőlem is. De bármilyen nehéz, az kell legyen a célom, hogy függetlenedjenek tőlem. Mert ők ketten egymásra lesznek utalva, amikor én már nem leszek. Ezért kell, hogy erős legyen köztük a szeretet. Szeretném látni, ahogy felnőnek, megpróbálok jó anyukájuk lenni, és csak olyankor dolgozom, amikor ez összeegyeztethető az ő életükkel. És ez is tökéletesen működik. Az anyukák többsége nem engedheti meg magának ezt a luxust.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete