Címlapsztori

„Nem volt könnyű újratervezni az életemet”

Varga Iza sokat változott az évek alatt, jelenleg az elmélyülés és a befelé fordulás időszakát éli. A Barátok közt sorozat sztárja elárulta, nem is volt olyan könnyű újraterveznie az életét, amikor kamaszok lettek a gyerekei, és már nem igényelték azt, hogy sülve-főve együtt legyenek.
andragógia arc- és bőrtisztítás ásványvíz fogyasztás barátok közt coaching drámapedagógia harmónia holczhaffer csaba informatika önbizalom rtl klub sorozat szépség színésznő televíziós színésznő tévésorozat varga iza

Negyvenhat éves, és boldog. Szereti azt az életkort, amiben jelenleg jár. Példaértékű lehet más nők számára, hogyan lehet megélni és elfogadni az idő múlását. „Minden életkort tisztelek, és tényleg szeretem, amiben most vagyok. Már kislányként is tetszettek a szarkalábukat büszkén viselő, középkorú nők a divatkatalógusokban. Igazi, nagybetűs nőknek láttam őket, mert áradt belőlük az önbizalom és a harmónia. Most ugyanezt érzem, összhangban vagyok a világgal, de nem volt ez mindig így – árulja el Varga Iza.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete