Címlapsztori

„Remélem, hogy nyáron minden rendbe jön”

Az év első fele a járvány miatt Bereczki Zoltánnak sem volt könnyű, de mint mondja, számtalan ajándékot kapott ettől az időszaktól. Többek között megrögzött munkamániásként megtanulta, mi a jó abban, ha csak ül, és nézi, ahogy nő a fű.
bereczki zoltán előadás ferenczi orsi immunrendszer játékszín kertész kertészkedés koncert koronavírus lelki béke meditálás pandémia produkciós vállalkozás rúzsa magdi színész színház szurovecz kitti

Az elmúlt évek során számos interjút készítettem Bereczki Zoltánnal, aki mindig nyakig benne volt a munkában. Próbáról előadásra, onnan koncertre sietett, és nem volt könnyű elkapni egy jó beszélgetésre két feladat között. Csodálkozom, hogy most elsőre elérem, mire nevetve mondja: „Színház hónapok óta nincs az életemben. Vidéki srác lettem. Kertészkedem. Most éppen az a legnagyobb projektem, hogy felásták az utcát, ami miatt nincs rendes internetem, és szolgáltatót kell váltanom” – meséli nevetve Bereczki Zoltán, majd megsúgja: „A karantén alatt megtaláltam a lelki békémet.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete