Címlapsztori

„Mindig a gyerekek érdekeit kell nézni”

Németh Kristóf és családja minden értelemben építkezik! Családi ház, színházi épület, sőt, a 12 éves Lóci és a 7 hónapos Levente után egy kistesó is szerepel az ötéves tervben.
család családi videók drága örökösök sorozata érzelmi intelligencia fórum színház golf golfnagykövet karantén kórház londoni hétvége magzatvíz mozaikcsalád németh kristóf olasz vígjáték színész szülés szurovecz kitti televíziós sorozatok testvér-féltékenység utazós videók YouTube-csatorna

Amikor legutóbb írtunk Németh Kristófról és feleségéről, Zitáról, éppen az első közös babájukat, Leventét várták. Most nagy örömmel mesélnek a pici érkezéséről, ami olyan volt, akár egy olasz vígjátékban: azon a reggelen, amikor Levi először felsírt, ott volt a teljes közeli rokonság. A kicsit a szülei mellett mégis Kristóf első házasságából született fia, Lóci várta leginkább. „Amint elment a magzatvíz, az éjszaka közepén kabátot húzott, és ott toporgott az ajtóban, hogy induljunk már a kórházba” – mesél a nagy napról nevetve Kristóf.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete