Címlapsztori

„Egyetlen gyereknek sem lenne szabad szenvedni”

Feke Pál fontos küldetést vállalt magára: támogatni kezdte a családon belüli erőszaktól szenvedő gyerekeket. A színész szívügyének érzi, hogy felszólaljon azokért, akik a legkiszolgáltatottabbak.
szurovecz kitti álarcos énekes családon belüli erőszak csókkirály feke pál fenyő miki fészek gyermekvédő egyesület gyerekek hungária együttes István a király rockopera junior príma és artisjus díj koncertváltozat konyhafőnök vip produkciós cég színész világjárvány

Az utóbbi hónapokban Feke Pál televíziós berkekben sikert sikerre halmoz: láthattuk őt Az álarcos énekesben, majd nem sokkal később megnyerte A Konyhafőnök VIP-et. Nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy a tavalyi év számára a világjárvány viszontagságai ellenére is rengeteg örömteli kihívást hozott, és úgy érezte, ebből a sok jóból szeretne visszaadni azoknak, akiknek a leginkább szükségük van rá. A színész A Konyhafőnök főnyereményéből egymillió forintot ajánlott fel a Fészek Gyermekvédő Egyesületnek – ami elmondása szerint csak az első lépés abban a hosszú távú küldetésben, amit kitűzött célként.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete