Címlapsztori

„Néha eszembe jut, már csak húsz évem van hátra”

Majka nem visel álarcot, mindig önmagát adja. Közvetlen és őszinte. Úgy beszélgetünk, mintha régi ismerősök lennénk. Szóba kerül a zene, a gyerekek, a koronavírusból való felépülése, és természetesen a mindenkit foglalkoztató kérdés: lesz-e esküvő Hornyák Hajnalkával?
állattartás curtis dalszövegek esküvő felelősségvállalás hornyák hajnalka köllő babett koronavírus majka majoros péter önbizalom páhy anna pápai joci poszt-covid-tünet rapper szavak nélkül sztárban sztár tóth gabi zenész

A rappernek minden oka megvan az örömre, tele van a naptárja, végre karnyújtásnyi közelségbe kerültek a koncertek és a közönséggel való találkozások. Az új klipjét, a Szavak nélkült egy hét alatt közel kétmillió ember látta. „Curtisszel az egyik erősségünk az, hogy megpróbálunk olyan dalszövegeket írni, amit a közönség minden tagja hasznosítani tud. Sokfélék vagyunk, de az alapvető emberi érzéseink hasonlóak: tudunk örülni, aggódni, ezért a nótákat mindenki a saját életéhez kapcsolhatja. Az új dalunkkal az újjászületésbe vetett hitet, nyugalmat és bizakodást akartunk adni a bizonytalanságban” – mondja Majka.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete