Címlapsztori

„Én már nem tudok segíteni a férjemen”

A harmincas éveiben lett híres, a negyvenes éveiben valósította meg önmagát, és most, hogy a lányai, Evelin (28) és Virág (20) már a saját életüket élik, eljött az idő, hogy Bea álmai, tervei is valóra váljanak. Csakhogy az élet ritkán kínálja tálcán a lehetőségeket!
altató antidepresszáns covid-járvány családalapítás cukrászda cukrászképzés depresszió elmeosztály emberismerő gáspár bea győzike háború hiszékenység holczhaffer csaba kényszeres viselkedés kórházi kezelés közösségi oldal megosztó személyiség mentális állapot mentális betegség nyugtató pánikroham pszichiátria szorongás tévés szereplések

Most jönnék én, csak minden olyan kilátástalan! – kezdi Bea asszony. – Furcsa világban élünk, nem igazán lehetnek hosszú távú célok. Tegnap még Covid, jelenleg háború a szomszédban, és ki tudja, mit hoz a holnap? Mire ébredünk fel? Nem akarok negatív lenni, de engem is foglalkoztat, mi zajlik a világban, milyen jövő vár ránk. Például néhány hete elvégeztem egy kétéves cukrászképzést, de annyi pénzünk már nincs, hogy nyissak egy cukrászdát. ”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete