Címlapsztori Sztárok

Férje miatt nem lehetett még egy babája Béres Alexandrának: „El kellett fogadnom a véleményüket, így maradtam kétgyerekes anyuka”

Szandi mindig is nagy családról álmodott, imádja a gyerekeket.

Szandrának két igazán nagy érzelmi megrázkódtatása volt. Az első, amikor 14 éves korában elváltak a szülei. „Akkoriban nagyon szomorú voltam, hogy az a két ember, akiket én imádok, külön képzeli el az életét. Persze apuci a válás után is folyamatosan figyelt ránk, rendszeresen találkoztunk, de már nem tudtam mindennap átölelni, megpuszilni, és ez fájdalmasan érintett. Fiatal lányként megfogadtam, hogy én csak egyszer megyek férjhez…” Szandra állta a szavát. Idestova 29 éve ugyanazt a férfit szereti, a gyermekei édesapját, Barna Krisztiánt.

„A lányom házassága példaértékű – mondja Dr. Béres György. – Boldog vagyok, hogy megtalálta azt a férfit, aki mellett kiegyensúlyozott érzelmi élete van. Amikor megkérdezik tőlem, hogy mi a hosszú és egészséges élet titka, orvosként mindig azt válaszolom: a genetika mellett nagyon fontos a mentális egészség, hogy szerető, támogató környezetben éljünk. A Szandiéktól kapott unokái­mon, Pannán (13) és Flórán (8) is azt látom, hogy boldogok, élvezik a gyerekkorukat, a biztonságot nyújtó családi hátteret megkapják a szüleiktől.”

A legfontosabb a család

A második nagy törés Szandra életében az imádott édesanyja, Magdolna elvesztése volt 2019-ben. „Anyukám másfél év küzdelmet követően három hét alatt ment el. Gyors lefolyású daganata volt. Mire kórházba került, már nem tudtak segíteni rajta. Az egész családot megviselte a tragédia. Apuci is mellettünk állt, érzelmileg támogatott minket, neki is nagyon fájdalmas volt elveszíteni a gyerekei anyukáját, a volt feleségét. A mai napig nem dolgoztam fel édesanyám halálát, és a tragédia óta még jobban kapaszkodom a szeretteimbe, hiszen nem tudhatjuk, mit hoz a holnap, mikor találkozunk újra.”

Szandi, a férje és a gyerekeik

Apa és lánya rendkívül szoros időbeosztás szerint él. Szandi online edzéseket vezet, sportrendezvényeken lép fel, egészséges életmóddal kapcsolatos előadásokat tart, illetve a közösségi oldalaira rendszeresen tölt fel motivációs videókat, míg az édesapja két helyen is praktizál, a tatai Kastélypark Klinikán és Budapesten.

„Telefonon szinte naponta beszélünk, és mindig várjuk a személyes találkozást. Nagy a rokonság is. Apuci második házasságából született testvéremmel, Barnabással és az unokatesóimmal is szoros a kapcsolatom. Szeretem, amikor együtt vagyunk, egymás tányérjából eszegetünk, nevetnek a gyerekek. Panna lányom születésekor lehalkítottam a telefonomat, próbálok a gyerekeimre figyelni, amikor velük vagyok. Az első a családom, és minden más csak utána következik” – árulja el Alexandra, az édesapja pedig ennyit fűz hozzá: „Öröm látni, hogy a lányom nemcsak kiváló anyuka, de az én életem meghatározó része is. Ennél többet szülőként nem kívánhatok.”

Szívesen vállalkozott volna még egy babára

Szandra imádja a gyerekeket. „Édesanyaként érzem teljesnek az életemet. Ha rajtam múlna, lenne még egy kisbabám, de a férjem és a lányaink leszavazták a családbővítést. Szerintük öten már sokan lennénk, nagyon megoszlana a figyelmem. El kellett fogadnom a véleményüket, így maradtam kétgyerekes anyuka” – árulja el.

Fotó: privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete